TURISTIČKI VODIČ NESTAO S PARAMA: Grčka policija traga za mladićem iz Požarevca, otišao da radi na ostrvu Evija, pa OJADIO AGENCIJU: "Samo je ispario"

Autor:

Vesti

31.08.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O krađi novca obaveštena je grčka granična policija i lokalna policija. Sledi prijava MUP-u Srbije i Ministarstvu trgovine i turizma Srbije.

TURISTIČKI VODIČ NESTAO S PARAMA: Grčka policija traga za mladićem iz Požarevca, otišao da radi na ostrvu Evija, pa OJADIO AGENCIJU: "Samo je ispario"

Foto: Shutterstock

Grčka policija traga za N. V. iz Požarevca koji je preko jedne turističke agencije iz Srbije radio na grčkom ostrvu Evija. Kako saznajemo, njega su prijavile kolege jer je usred smene nestao sa većom količinom novca!

-Kolega N. V. je bez odobrenja napustio svoju radnu poziciju kod grčkog partnera na istrvu Evija, gde je radio kao predstavnik jedne srpske agencije. Sa sobom je odneo i tako otuđio veću količinu novca. Time je učinio krivično delo i zbog toga je prijavljen određenim organima i institucijama - kaže se u objavi koju su podelili radnici ove turističke agencije na jednoj Fejsbuk grupi.

Kako objašnjavaju, o ovom događaju je obaveštena grčka granična policija i lokalna policija.

-Nadalje, sledi prijava MUP-u Srbije i Ministarstvu trgovine i turizma Srbije - dodaje se u poruci.

Kako Republika saznaje, pomenuti radnik je počeo da radi nedavno i na Eviju je otputovao u avgustu. 

- N.V. se javio u jednoj od Fejsbuk grupa turističkih vodiča i pratioca gde je bivši predstavnik na stacionaru jedne grčke turističke agencije objavila da se traži vodič za avgust i septembar ove sezone. 

Momak je bio jedan od kandidata koji su se javili na oglas, te je njegov broj bio prosleđen vlasnicima turističke agencije. N. V. je prethodno naveo kako se bavio tim poslom i kako je imao iskustva u tome - kažu za naš portal njegove kolege. 

Kako objašnjavaju, oni su ga uveli u posao, nakon čega je počeo da radi. Svega par dana kasnije, u ponedeljak, započeo je svoju smenu, a onda posle svega sat i po "ispario"!

- Rekao je kolegama: "E, ja sam umoran, idem malo da odmorim", što inače nije praksa. Ispostavilo se da se pokupio i otišao sa 1.200 evra! - kažu sagovornici Republike i dodaju da tri dana nakon njegovog nestanka nemaju nikakve informacije o njegovom kretanju. 

 Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading