"SNAJKA MI JE KAO BOMBONA" Prva izjava majke Darka Lazića na dan sinovljevog VENČANJA

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

30.08.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Lazić je puno srce nakon što se proveselila sa snajkom Katarinom!

Mladenci Katarina i Darko Lazić pristigli su u njegov rodni Brestač, gde će se u tamošnjem hramu održati svečana ceremonija. Stigla je i Darkova majka Branka, koja se u Ugrinovcima u Katarininoj porodičnoj kući veselila sa svojom snajkom i njenim ocem Zoranom. Nakon dolaska u Brestač, Branka je dala prvu izjavu za Republiku, te otkrila kako se oseća i da li je zadovoljna snajkom.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

Branka Lazić

- Odlično se osećam. Veselila sam se sa snajkom, puno mi je srce. Snajka je bombona - rekla je kratko Branka za Republiku.

Podsetimo, folker Darko Lazić je pre ovoga sa svojim svatovima stigao u Ugrinovce i "kupio" svoju nevestu Katarinu od njene porodice. Prvo mu nisu dali da uđe, a onda je on nazdravio sa njenim ocem Zoranom, pa pogodio jabuku iz prve.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

Darko i Katarina

Kad je ugledao svoju mladu, Darko je zaplakao, a Katarinina sestra mu je poručila da danas nema suza.

Katarina je sa Darkom zaigrala kolo ispred svoje kuće, a potom je Lazić ukrstio sa svojom taštom Vesnom. Zatim je Darkova majka Branka stigla do svoje snaje, zarlila nju i prijatelja Zorana i onda su zajedno zapevali.

Branka se juče oglasila za Republiku i otkrila kako se oseća.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

Katarina i Branka

Kao što vidite, ovde tek treba da se kiti i postavlja šator, u sali je sve spremno, malopre sam bila. Moja haljina je spremna, sama sam je birala, a Darko je odobrio. Venčanicu sam videla, prelepa je, nisam ni sumnjala u Kaćin izbor. Ne smem puno da otkrivam što se tiče gostiju, znam da će svi koji dođu od kolega da pevaju i ispoštuju Darka. Što se tiče dece,  Lorena će biti tu, Aleksej takođe, Marina ne verujem, mislim da bi bilo glupo za nju da bude prisutna. Biće ispoštovani običaji, to Darko tako želi -  rekla nam je majka Branka juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading