EMOTIVNO! Darkova majka Branka stigla sa UNUKAMA na venčanje svog sina, pa OKITILA SVATOVE sa malom Lorenom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.08.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Lazić ne krije sreću zbog venčanja svog sina!

EMOTIVNO! Darkova majka Branka stigla sa UNUKAMA na venčanje svog sina, pa OKITILA SVATOVE sa malom Lorenom! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

Ekipa portala Republika nalazi se u Brestaču, gde se danas odvija crkveno venčanje popularnog folkera Darka Lazića i njegove supruge Katarine.

Među najveselijima na proslavi je Darkova majka Branka, koja je na veselje stigla sa svojim unukama - Lorenom, Darkovom ćerkom i ćerkama drugog sina Dragana. Branka je sa njima ušetala u dvorište kuće, a zatim krenula da se veseli.

 

 

Lorena je zajedno sa majkom Brankom krenula da kiti automobile.

Branka je juče dala izjavu za Republiku, te otkrila koliko se veseli zbog sinovljevog venčanja.

- Kao što vidite, ovde tek treba da se kiti i postavlja šator, u sali je sve spremno, malopre sam bila. Moja haljina je spremna, sama sam je birala, a Darko je odobrio. Venčanicu sam videla, prelepa je, nisam ni sumnjala u Kaćin izbor. Ne smem puno da otkrivam što se tiče gostiju, znam da će svi koji dođu od kolega da pevaju i ispoštuju Darka. Što se tiče dece,  Lorena će biti tu, Aleksej takođe, Marina ne verujem, mislim da bi bilo glupo za nju da bude prisutna. Biće ispoštovani običaji, to Darko tako želi -  rekla nam je majka Branka juče.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

Darko je, pre nego što je otišao po Katarinuu Ugrinovce, za naš portal otkrio koliko mu nedostaje otac.

- Sinoć i jutros sam plakao jako. Moram to da priznam. Čovek koji ne plače, nije čovek. Jako mi fali u ovom trenutku, jako sam emotivan. Žao mi je što nije tu, što nije dočekao tu priluku, a jedva je čekao da se oženim. Gleda nas sa lepšeg mesta - priznao je sa knedlom u grlu Darko za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading