POČINJE VESELJE U BRESTAČU: Stigli trubači kod Lazića, odmah usijali atmosferu! (VIDEO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

30.08.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratite dešavanja iz Brestača uživo na portalu Republika!

POČINJE VESELJE U BRESTAČU: Stigli trubači kod Lazića, odmah usijali atmosferu! (VIDEO)

Foto: Republika, D. Kadic

 

 

Ekipa portala Republika nalazi se u Brestaču, rodnom mestu folkera Darka Lazića, gde se danas održava njegovo crkveno venčanje. Posetili smo Darkovu kuću, gde se okupljaju svatovi, koji će krenuti za Ugrinovce po Darkovu suprugu Katarinu.

U dvorištu ispred kuće smo zatekli besni auto marke Lamborgini Huracan EVO Spyder, koji podseća na spejs-šatl, a njegova cena kreće se oko 330.000€. Darko će u ovom automobili otići po mladu.

Republika

Foto: st/d.kadic , Republika

 

Ispred dvorišta smo zatekli i trubače, koji su došli kako bi uveselili svatove, koji se spremaju da odu po mladu. Trubači su ušli u dvorište i odmah usijali atmosferu.

Republika

Foto: Republika

 

Kao što vidite, ovde tek treba da se kiti i postavlja šator, u sali je sve spremno, malopre sam bila. Moja haljina je spremna, sama sam je birala, a Darko je odobrio. Venčanicu sam videla, prelepa je, nisam ni sumnjala u Kaćin izbor. Ne smem puno da otkrivam što se tiče gostiju, znam da će svi koji dođu od kolega da pevaju i ispoštuju Darka. Što se tiče dece,  Lorena će biti tu, Aleksej takođe, Marina ne verujem, mislim da bi bilo glupo za nju da bude prisutna. Biće ispoštovani običaji, to Darko tako želi -  rekla nam je Darkova majka Branka juče.

Republika

Foto: Republika

 

Podsetimo, Katarina je zajedno sa Lazićem izabrala da cela svečana sala bude dekorisana u belo-zlatnim detaljima, kao i raskošnim buketima, te nama mesta koje nije prekriveno cvećem u nežnim tonovima, za koje je, kako saznajemo, izdvojeno "malo bogatstvo". Mladenci će, inače, fotografisati sa gostima ispred mladenačkog stola jer ima puno zvanica, ali će ispred ulaza u restoran biti napravljen tunel kroz koji će gosti ulaziti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading