ONA JE PRVA LJUBAV DARKA LAZIĆA: Svi su mislili da je Kaća, ali nije - ovu LEPOTICU je folker ljubio pre svih (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

01.09.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je pre svih devojaka ljubio ovu atraktivnu crnku sa plavim očima!

ONA JE PRVA LJUBAV DARKA LAZIĆA: Svi su mislili da je Kaća, ali nije - ovu LEPOTICU je folker ljubio pre svih (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Folker Darko Lazić juče se i pred Bogom zakleo na večnu ljubav i izgovorio sudbonosno "da" izabranici Katarini Stojanović, sa kojom se inače zabavljao u mladosti. Mladenci su priredili gala slavlje za 520 zvanica u jednoj luksuznoj sali, a iako su mnogi mislili da je pevačeva nova supruga bila njegova prva ljubav, to zapravo nije istina.

Naime, kako su domaći mediji svojevremeno pisali, u Lazićevom životu postojala je još jedna crnka koju je ludo voleo dok nije postao poznat. Njene plave oči i crna kosa nikoga nisu ostavljali ravnodušnim, a njeno ime je i do dan-danas ostalo misterija.

Republika

Foto: facebook.com/Darko Lazic

Darko Lazić sa misterioznom devojkom

Inače, kako se tada navodilo, misteriozna crnka je raskinula sa Darkom kada je postao poznat jer nije mogla da se nosi sa njegovom popularnošću, dok su ostali detalji njihove veze i dalje nepoznanica.

Podsećanja radi, Darko Lazić ponovo je stao na "ludi kamen" i ovo mu je drugi brak. Prethodno je bio oženjen koleginicom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu, a bio je veren i sa Marinom Gagić koja mu je rodila sina Alekseja. Inače, na iznenađenje mnogih, Ana se zajedno sa svojim suprugom Danijelom pojavila na venčanju svog bivšeg partnera.

- Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu. Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. On i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo - rekla je pevačica za Republiku, te dodala:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević na svadbi Darka Lazića i Katarine

- Bolje da ne savetujem Katarinu, poželela sam joj puno sreće, ona mi je rekla da joj je drago što sam ovde, uzvratila sam. Imamo jednu osobu koja je iznad svega i uvek će biti tu. Darko je svestan da Lorena provodi vreme sa Danijelom i divni su odnosi zaista. Darko i ja smo sa sudom završili, to je bilo još prošle godine, to su bajate priče - istakla je Ana Sević za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading