VIRUS POKOSIO ESTRADU! Pevači pali u krevet, zabrinuli fanove zbog bolesti: Kaja, Kaća, Đani i Vojaž završili na igli (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevali čak i potpuno malaksali, pa im telo na kraju reklo stop! Tek kad ih je umor oborio s nogu, odložili su nastupe.

VIRUS POKOSIO ESTRADU! Pevači pali u krevet, zabrinuli fanove zbog bolesti: Kaja, Kaća, Đani i Vojaž završili na igli (FOTO)

Foto: ATA Images, Tik tok

Mnoge pevače koji rade tokom cele letnje sezone često savlada umor i toliko im oslabi imunitet da ih lako pokose virusi i bakterije, pa neretko završe na infuziji i moraju da otkazuju nastupe dok se ne odmore i oporave.

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Katarina Kaja Ostojić pokazala kako uzima koktel za oporavak

Tako je pevačica Katarina Kaja Ostojić na Instagramu objavila fotografije koje su zabrinule njene brojne fanove. Naime, Kaja je završila na infuziji da bi ojačala i pripremila se za zakazane tezge. Ona je poprilično aktivna, pa joj je bio neophodan predah s obzirom na to da se publici daje maksimalno. Kaja je i sama nedavno izjavila za medije da ne ume da se štedi, pa ne pravi pauzu između nastupa, te ne čudi što ju je sada na odmor nateralo narušeno zdravlje.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com

Katarina Grujić zbog bolesti nedavno morala da otkaže nastup

Ni pevačica Katarina Grujić, po svemu sudeći, nije mnogo opreznija, pa je dozvolila da i nju stigne umor, pa je, usled velike malaksalosti, morala da otkaže svirku u Beogradu. Kako je potvrdila za medije, ona već nedelju dana ima visoku temperaturu i bakterijsku infekciju. Uspela je da održi nastup u Tuzli, ali joj je telo ipak reklo stop. Nakon što se oglasio njen PR povodom njenog zdravstvenog stanja Katarina je ispričala da se loše oseća i da narednih dana mora da ostane u krevetu i oporavi se.

- Malaksala sam, a temperatura me je slomila. Uzimam šaku vitamina i primam infuzije svakog dana. Očigledno je ovo nešto što mora da se odleži i preleži. Žao mi je što neću večeras biti s publikom, ali im se vraćam sledećeg vikenda još jača i bolja. Ovih nekoliko dana ću se odmoriti, skupiti snagu i od narednog vikenda nastavljamo gde smo stali - poručila je Grujićeva pre dva dana.
Republika

Foto: TikTok/djanimusic.official

Radiša Trajković Đani peva i dok intravenski prima vitaminsku bombu

Najveći parti-manijak na estradi poznat po čuvenoj izreci "No Đani, no parti" Radiša Trajković, koji cele godine radi punom parom, ne priznaje da mu išta fali dok, doslovce, na nastupima ne padne s nogu. Tako je i on jednom prilikom završio na infuziji, u kojoj su bili jaki kokteli vitamina, koji ga odmah podignu i povrate snagu. Međutim, njemu lekari savetuju da ipak povede malo više računa da ne bi prečesto dolazio u situacije da intravenski prima vitamine za oporavak.
- Postoji ta vitaminska bomba koja se daje u obliku infuzije i vraća energiju u najkraćem roku. To pevačima najbolje prija kad se iscrpe do te mere da su laka meta za bilo bakterijske, bilo virusne infekcije ili prosto kolabiranje od premorenosti. Nije baš preporučljivo tako instant vraćati organizam u normalu, mnogo je pametnije imati meru i kontinuitet u praktikovanju zdravog načina života - objasnio je tada izvor blizak Đaniju, koji i situacije kada mu je narušeno zdravlje voli da karikira i zapeva čak i u bolnici.

Foto: M.P./ATAImages

Mihajlo Veruović Vojaž zna da se preforsira, pa mora da primi terapiju

Ni najmlađi nisu pošteđeni usled stresnog tempa, pa je tako i miljenik tinejdžerki Mihajlo Veruović Vojaž nedavno objavio da je pao u krevet. Tada je putem Instagrama podelio sliku na kojoj se jasno videlo da je priključen na infuziju, što je zabrinulo mnoge fanove, dok je on poručio da se nada da će nakon vitaminskog koktela uspeti da se pridigne i, uprkos svemu, održi nastup.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Mihajlo Veruović Vojaž nedavno pred nastup završio na infuziji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading