Milica Todorović o Emininom RAZVODU: Bolje je TAKO!

Autor:

Zabava

26.02.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod Emine Jahović od Mustafe Sanala već nedeljama glavna je tema kako turskih, tako i srpskih medija, a pevačicine koleginice nerado su komentarisale krah njenog braka. Osim Seke Aleksić o Emininom razvodu progovorila je i Milica Todorović s kojom je Jahovićka snimila popularni duet "Limunada" koja je iznela svoje mišljenje:

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Milica Todorović

- Nisam se čula sa njom, ali sam videla da je objavila na Instagramu. Meni je stvarno jako žao, ali eto... Neko moje mišljenje je, ako ne ide, bolje da se ljudi rastanu - izjavila je Milica Todorović koja je nakon Emininog, prokomentarisala svoj život:

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović

- Kod mene je uvek šou program. Ceo život mi je takav haos, generalno sam neorganizovana. Ali o tome se ne radi u pesmi, radi se o muškom delu. Što se toga tiče, nije mi neki šou program, da imam navalentne muškarce oko sebe, nekako je to balansirano kod mene - rekla je Todorovićeva koja će uskoro objaviti pesmu upravo pod nazivom "Šou program" što je otkrila u emisiji "Premijera". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading