JAVNOST BRUJI O EKSPLICITNOM SNIMKU TIKTOKERA, A ON ZGRĆE PARE: Lazar Filipović debelo profitirao od samozadovoljavanja!

Autor:

Zabava

18.08.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnom TikTokeru skočili pratioci nakon skandaloznog snimka!

JAVNOST BRUJI O EKSPLICITNOM SNIMKU TIKTOKERA, A ON ZGRĆE PARE: Lazar Filipović debelo profitirao od samozadovoljavanja!

Foto: shutterstock, ata iMAGES

Na društvenoj mreži X, koja je nekada bila poznata kao Tviter, procurio je eksplicitni snimak sprskog influensera Lazara Filipovića, na kom se ispred kamere samozadovoljava na jednom sajtu za odrasle, a on je odlučio da se ponaša kao da se ništa nije desilo.

Lazar je nastavio da objavljuje fotografije i snimke, dok su mu stizali novi pratioci, koji su neprestano komentarisali njegov najnoviji klip na TikToku.

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Filipović

 

Taj video već sada broji više od 600.000 pregleda, na osnovu kojih, između ostalog, TikToker zarađuje. Njegov profil prati preko 520.000 korisnika, a gotovo svi bruje o skandaloznom snimku, na kom se popularni TikToker samozadovoljava.

Dok ga jedni kritikuju, drugi mu poručuju da je zvezda i da je postigao da privuče pažnju, o kakvoj mnogi sanjaju. S obzirom da je 90% komentara ispod njegovih videa upravo na temu tog snimka, jasno je da će Filipović uspeti dodatno da zaradi od ove afere, a kako se nije oglašavao na ovu temu, niti odgovarao na komentare, reklo bi se da mu ova pažnja vrlo imponuje.

Takođe, na Instagram profilu mu se povećao broj pratilaca za nešto više od 1000, pa je tako za samo jedan dan skupio skoro 88.000 korisnika.

Republika

Foto: shutterstock

Lazar Filipović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading