"SMEŠTAJU MI" Oglasio se srpski influenser nakon što je procurio EKSPLICITNI SNIMAK SAMOZADOVOLJAVANJA!

Autor:

Zabava

17.08.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koristnici društvenih mreža ne prestaju da bruje o njegovom snimku, on se hitno oglasio!

"SMEŠTAJU MI" Oglasio se srpski influenser nakon što je procurio EKSPLICITNI SNIMAK SAMOZADOVOLJAVANJA!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Lazar Filipović

Na društvenoj mreži X, koja je nekada bila poznata kao Tviter, procurio je eksplicitni snimak sprskog influensera Lazara Filipovića, na kom se ispred kamere samozadovoljava na jednom sajtu za odrasle. Snimak se brzo proširio po društvenim mrežama i svi su se šokirali, a sad se oglasio i on.

Lazar tvrdi da mu je smeštena afera.

- Tviter ko Tviter. Glupost je! Dva dana će svi da komentarišu. Meni je sve to smešteno. Ne želim da se nastavlja ta vest - reklao je poznati influenser za "Blic".

 Snimak je na nekoliko različitih profila viđen više desetina hiljada puta, a sa mnogih objava je uklonjen, dok je Lazarevo ime postalo je jedno od najtraženijih u regionu na mreži X. Ono što je mnoge šokiralo je što Lazar uopšte ima ovakav sadržaj i što ga je neko usnimio dok se samozadovoljava. Ovaj mladić je postao poznat kao osoba koja deli savete za negu kože, a proizvodi koje preporuči često budu rasprodani u prodavnicama za par minuta. Osim ovoga, Lazar deli svoja iskustva sa psihoterapije, a često i modne savete svojim pratiocima.

Na društvenoj mreži Instagram prati ga preko 86 hiljada ljudi, dok je na TikTok-u ostvario neverovatnu popularnost. Naime, tamo njegov sadržaj redovno prati preko 523 miliona osoba, a njegovi klipovi imaju preko 54 miliona lajkova, što ga čini jednim od naših najpoznatijih influensera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading