PREOKRET U ISTRAZI ZLOČINA U GRADAČCU! Ovo niko nije očekivao: UBICI NIZAMINU LOKACIJU OTKRILA NJENA ROĐAKA!

Autor:

Hronika

18.08.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođaka ubijene žene iz straha "propevala" pred ubicom i odvela ga do Nizame, a sada to sebi ne može da oprosti.

PREOKRET U ISTRAZI ZLOČINA U GRADAČCU! Ovo niko nije očekivao: UBICI NIZAMINU LOKACIJU OTKRILA NJENA ROĐAKA!

Foto: Shutterstock

Ženska osoba koja je u srodstvu sa zverski ubijenom Nizamom Hećimović (38) porodiljom iz Gradačca, otkrila je višestrukom ubici  Nerminu Sulejmanoviću(35) gde se od njega ona skriva sa bebom, saznaje Republika. 

Istražitelje zločina je telefon ubice odveo do rođake dok su pretraživali njegove kontakte, pozive i poruke. Ispostavilo se da je monstrum nevenčanu ženu tražio ne samo na dan masakra, nego i danima pre toga. Zvao je sve njene prijateljice, bližu i dalju rodbinu i išao čak i na njihova vrata.

Rođaka je priznala da je ona, kako se ispostavilo bila saradnik ubici, jer mu je otkrila lokaciju nesrećne žene, rekavši mu da je ona kod svoje rođene tetke po majci Zijade Vuković Pamuković, ali je kazala da mu je sve ispričala iz straha, a ne svojom voljom.

Foto: ST/D. KADIĆ

Lokve krvi ostale na mestu ubistva Nizame Hećimović

- Rođaka je znala da je Nermin kriminalac, narko diler i nasilnik i plašila se od njega. Iz straha mu je priznala gde se krije Nezima sa bebom. Ispričala je gorko plačući da je mislila da Nermin namerava da ženu i bebu vrati svojoj kući i da se kaje što je tukao Nizamu bilo kada, te da to nikada više neće ponoviti. Mislila je da će monstrum da se primiri i moljaka ženu da mu oprosti. Ni na kraj pameti joj nije bilo da će da je tuče do smrti i dokrajči hicima iz pištolja - ispričao je izvor Republike blizak istrazi. 

Tetka ubijene žene ispričala je da je Nizama kod nje našla utočište sa ćerkicom Lenom bežeći od batinaša koji je i ranije tukao, i da je bila do te mere oprezna da nije nigde izlazila kako zlikovac ne bi saznao lokaciju na kojoj se krije. Bila je rešena da zauvek ode od njega jer više nije mogla da trpi nasilje koje je postajalo sve teže.

- Nizama je bila kao senka, utučena i preplašena i nije želela da se vrati kod tog bolesnog nasilnika. Kod mene joj je bilo ugodno jer je moja kuća velika i samo smo u njoj bili sin i ja sa njom. Muž mi je u Italiji gde radi. Skoro nikome osim najuže porodice ona nije otkrila gde se krije i to je bila velika tajna- ispričala je Zijada ne mogavši od plača i jecaja da nastavi da govori. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Lokve krvi ostale na mestu ubistva Nizame Hećimović

Kada je rođaka čula strašnu vest o krvavom piru Sulejmanovića zaledila se od straha jer je postala svesna šta je uradila. Nije imala snage da bilo kome kaže da je upravo ona Nermina odvela do Nizame, koju je on pretukao pred očima brata od tetke i na silu je odvukao do kola sa bebom u naručju. Zatim je odvezao do usamljene vikendice  porodice poznatog gradačačkog oftamologa, gde je na tremu ispred ulaznih vrata koja su bila zaključana, nastavio da zverski tuče Nezimu, pa je ubio usput snimajući telefonom njeno mučenje do smrti. 

Pre nego je ubio Nizamu, monstrum je ranio njenog brata od tetke Nedima Pamukovića koji je pokušao da spreči da je odvede. Pošto je u lokvi krvi ostavio mrtvu Nizamu i bebu da leži pored nje, ubica je likvidirao brata i oca bivše devojke- Denisa i Đengiza Ondera i ranio njenu majku Harisu. U begu od policije ranio je policajca na dužnosti, a kada je shvatio da je opkoljen ubio se pucajući sebi u glavu. 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading