POJAVIO SE NOVI SNIMAK NAŠEG TIKTOKERA: Svi gledaju u OVE detalje, usne nije mogao da obuzda, Lazar Filipović ponovo osvanuo na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

18.08.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavili su se novi kadrovi tiktokera Lazara Filipovića na društvenim mrežama.

POJAVIO SE NOVI SNIMAK NAŠEG TIKTOKERA: Svi gledaju u OVE detalje, usne nije mogao da obuzda, Lazar Filipović ponovo osvanuo na društvenim mrežama!

Foto: Instagram.com

Lazar Filipović

Na društvenoj mreži X, koja je nekada bila poznata kao Tviter, procurio je eksplicitni snimak sprskog influensera Lazara Filipovića, na kom se ispred kamere samozadovoljava na jednom sajtu za odrasle. Snimak se brzo proširio po društvenim mrežama i svi su se šokirali, a sad se oglasio i on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Lazar se kasnije oglasio za medije, te je prokomentarisao i istakao da ga ne zanimaju skandali koji traju dva, tri dana.

- Tviter ko Tviter. Glupost je! Dva dana će svi da komentarišu. Meni je sve to smešteno. Ne želim da se nastavlja ta vest - reklao je poznati influenser za "Blic".

Međutim, izgleda da je Lazar odlučio da iskoristi čitavu situaciju, pa je na Instagramu objavio nekoliko kadrova iz novog video snimka koji je priredio za svoje pratioce. On je nekoliko kandrova fotografijama dočarao pratiocima na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Lazar Filipović Instagram

Lazar je pravio vrlo provokativne ekspresije na licu, a komentari su se samo nizali:

- "Još jedan snimak nas čeka?", "Idemo, hoćemo još Lazare", "Videli smo sve Lazare" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading