"NE ŽELIM VIŠE DA ŽIVIM" Tiktoker ostavio POTRESNU PORUKU, GRCA u suzama, snimak ZAPREPASTIO SVE!

Autor:

Zabava

17.08.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Filipović nakon snimka koji se pojavio na Tviteru, imao je važnu poruku!

"NE ŽELIM VIŠE DA ŽIVIM" Tiktoker ostavio POTRESNU PORUKU, GRCA u suzama, snimak ZAPREPASTIO SVE!

Foto: Instagram.com

Danas je kao bomba odjeknula vest o eksplicitnom snimku poznatog tiktokera Lazara Filipovića, o čemu je prvo pisala Republika. Nakon toga, on se oglasio i poručio da ne želi da stavi akcenat na taj snimak, te da gleda svoj život dalje. 

Foto: Instagram.com

Lazar Filipović Instagram

 

Lazar je svojevremeno u jednoj emisiji pričao o problemima da je bio maltretiran od strane okoline, te da su mu se javljili panični napadi, kao i anksiozni, zbog čega je odlučio da se javi psihologu:

- Imao sam problem sa dečacima u školi, imao sam tih problema, ne u velikoj meri. Trudio sam se da se uklopim, da budem deo društva, ljudi osete da nije to to. Ne znam šta je podstaklo u njima da budem meta. Osetio sam da nešto u mom želucu radi... To nisu leptirići, ali može se uporediti sa tremom, radila mi je vilica, teško sam disao, crveneo sam, kako se znojim, dah je jako kratak, dok ne izađem iz marketa - pričao je Lazar u emisiji na K1 i dodao:

Foto: Instagram.com

Lazar Filipović slike

 

- To se učestalo dešavalo i bez razloga, onda sam odlučio da ne želim više da živim u strahu, pa sam se obratio psihologu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading