GALA PROSLAVA MOMAČKE I DEVOJAČKE VEČERI: Darko Lazić napravio žurku za pamćenje, Katarina će ovo pamtiti do kraja života!

Autor:

Zabava

15.08.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić je organizovao žurku povodom devojačke i momačke večeri, Katarina nije ni slutila šta joj sprema!

GALA PROSLAVA MOMAČKE I DEVOJAČKE VEČERI: Darko Lazić napravio žurku za pamćenje, Katarina će ovo pamtiti do kraja života!

Foto: instagram.com/printscreen

Katarina i Darko Lazić

Darko Lazić priredio je nezaboravno iznenađenje svojoj izabranici, Katarini Stojanović, povodom njenog rođendana, kada su ujedno organizovali i momačko i devojačko veče, a u svemu mu je pomogla koleginica, Andreana Čekić, koja je atmosferu dovela do usijanja.

Oni su bili obučeni kao mladenci, Katarina je nosila prelepu belu haljinu, a Darko ju je doveo na mesto, gde se održava velika žurka, gde su ih, između ostalog, čekali prijatelji, koji su se već okupili.

Sve je bilo već organizovano, a Lazić se pobrinuo za svaki detalj, zbog čega njegova izabranica nije skidala osmeh sa lica. Oni su se ludo zabavili, a čestitke su pljuštale na društvenim mrežama, dok su njihovi prijatelji delili snimke i fotografije sa lica mesta.

Katarina se javno pohvalila ovim iznenađenjem, pa najavila gala svadbu, koja se takođe sprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading