PRIVATNI SNIMAK DARKA LAZIĆA OSVANUO NA INTERNETU: Pevač razmenjivao nežnosti pred kamerama, pa otišao KORAK DALJE!

Autor:

Zabava

04.08.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina i Darko su se zaigrali pred kamerama, pa sve podelili sa brojnim pratiocima!

PRIVATNI SNIMAK DARKA LAZIĆA OSVANUO NA INTERNETU: Pevač razmenjivao nežnosti pred kamerama, pa otišao KORAK DALJE!

Foto: Dragan Kadić

Katarina i Darko Lazić

Da je svadba Darka Lazića i njegove izabranice, Katarine Stojanović, bukvalno "iza ćoška" govore i njihove objave na društvenim mrežama. Naime, kako je Kaća podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, njih dvoje broje sitno do velikog slavlja i neprestano brine o svakom detalju.

Folkerova partnerka je sada sve šokirala novim, intimnim snimkom iz spavaće sobe, gde je uhvatila Lazića, koji je u tom momentu izlazio iz toaleta, ogrnut samo peškirom.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, Shutterstock

 

Naime, ona je pokušavala da napravi selfi u ogledalu, a Darko ju je iznenadio, pa napustio toalet, sveže istuširan. Ona se, ugledavši ga, nasmejala, a njemu uopšte nije bilo neprijatno, već je nastavio do nje i krenuo da je ljubi.

Iako se možda nije nadao da će ovaj snimak osvanuti na društvenim mrežama, Katarina je ovaj trenutak podelila sa brojnim pratiocima, a Lazić je kasnije to isto učinio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading