ZAVIRITE U LUKS STAN JOVANE JEREMIĆ: Evo kako je voditeljka Pinka opremila nekretninu u centru Beograda, sve pršti od ZLATA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

22.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka opremila stan od pada do plafona!

ZAVIRITE U LUKS STAN JOVANE JEREMIĆ: Evo kako je voditeljka Pinka opremila nekretninu u centru Beograda, sve pršti od ZLATA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka "Novog vikend jutra", Jovana Jeremić, nedavno je pazarila stan u centru prestonice za vrtoglavih 200.000 evra, u koji će se uskoro useliti sa naslednicom Leom, a sada je na društvenoj mreži Instagram objavila prve kadrove svoje nove, sređene oaze.

Naime, Jeremićeva je podelila niz fotografija iz svog novog stana, te otkrila da je ona glavni kordinator svih poslova i da sve pomno prati.

- Jedini otišli, drugi došli... Tako ceo dan danas. Kontrolišem i usmeravam jer sam u tome nenadj*biva i ljudi vole da rade sa mnom jer umem i sa tetkicom i sa direktorkom fitme. Takva sam, za sve! To se zove prirodan autoritet, a on se ne crpi iz funkcije, već iz ličnosti čoveka. Ako je lako, može svako. Teško mogu samo posebni. Mega zaštita, kad već nema ko drugi, barem vrata da me zaštite. Samo ogromno i mega, malo me ništa ne interesuje - napisala je voditeljka u okviru svojih objava na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Ono što nam je posebno skrenulo pažnju jeste i detalj koji krasi jedan od zidova u dnevnoj sobi. Voditeljka je, naime, u zlatnom ramu uramila inicijale svog imena koji su napravljeni od cirkona, a između početnog slova imena i prezimena stoji kruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading