JEDINI NAČIN DA ZA MINUT RASHLADITE AUTOMOBIL: Bez opotrebe KLIME ovo provereno radi (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

22.06.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temerature su sve veće te se automobili sve brže zagrevaju.

JEDINI NAČIN DA ZA MINUT RASHLADITE AUTOMOBIL:  Bez opotrebe KLIME ovo provereno radi (VIDEO)

Foto: youtubre/prentsceen

Kako su dani sve topliji, veoma je važno u takvim okolnosti paziti na samo zdravlje. Ako ste mislili da se tragedije dešavaju tamo negde daleko od vas, prevarili ste se. 

Sedati u pakleno vruć automobil, ne samo da je vrlo neugodno, već može biti i opasno. Imali klima uređaj ili ne, ovaj trik pomoći će vam da automobil koji je stajao na suncu rashladite za manje od jedne minute.

Oni koji su isprobali ovu metodu kažu da spušta temperaturu u vozilu za 10-tak stepeni.

Sve što trebate napraviti je: Spustiti prozor na suvozačevoj strani i zatvoriti vrata pa vozačeva vrata otvarati i zatvarati kao u ovom videu:

 

 

Dodatni saveti:

  • Dobro je na sedišta, posebno ako su kožna, staviti nekakav pamučni materijal (staru majicu, čaršaf…) – tako će biti lakše sesti na njih jer neće biti toliko vruća.
  • Volan je dobro zaokrenuti u stranu kod parkiranja, tako će, kad se vratite i stavite u početni položaj, najvažniji deo (gde su vam dlanovi) biti hladan.
  • Uz to, pre napuštanja automobila na menjač stavite neku navlaku, može i stara čarapa, pa ni on neće biti toliko vruć kad ponovno sedne za volan.
  • Prilikom parkiranja je dobra ideja ostaviti malo otvorene prozore kako bi vazduh stalno cirkulisao

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading