"NISAM JOJ SE JAVILA" Goga Sekulić progovorila o SVAĐI sa Sekom Aleksić, pa pecnula Karleušu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku!

Pevačica Goga Sekulić pojavila se sinoć na promociji novog albuma svog kolege i prijatelja Darka Lazića, te je tom prilikom stala i ispred objektiva portala Republika i odgovarala iskreno na sva pitanja.

Ona se, između ostalog, dotakla svoje koleginice, pevačice Seke Aleksić, s kojom se, kako su mediji preneli, nije pozdravila na nedavno održanom gala događaju povodom rođendana magazina "Stori".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Goga Sekulić

- Ne, ja nju nisam videla... Ja sam sa Sekom u odličnim odnosima, kao i uglavnom sa svim kolegama, bar da ja znam - ističe Goga kroz smeh, a zatim se nadovezala i na Jelenu Karleušu, koja se takođe pojavila na pomenutom događaju:

- Nisam joj se javila, jer ni nju nisam videla! Ja sam došla na vreme, ispoštovala sam "dres kod", sve kako treba, pa sam morala da idem ranije kući jer imam malog sina - otkrila je pevačica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Goga je nedavno izbacila novu pesmu sa nazivom koje je mnoge zaintrigirao, kao što je i običaj kada su njene pesme u pitanju.

- "Bivši u problemu", da li je neki ostao posle mene u problemu, ne znam, verovatno da jeste! Svi mi kažu, pišu mi devojke: "Bravo Gogo za naziv", neću ništa mnogo da pričam i da se hvalim, pesma je hit, mislim da sam dovoljno rekla. Kod mene sigurica. Moji nazivi pesama još od početeka moje karijere jesu jedinstveni, i ta prva "Nek te ljubi ljubavnica", to su sve veliki hitovi! Ja sam se na početku bunila zašto ja imam takve nazive pesama, a malo onih lepih numera, ali eto, možda me tako saradnici doživljaju, Marina mi je govorila: "Gogice, ali ti to možeš da izneseš" - smeje se Goga, pa dodaje:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Goga Sekulić

- Ko zna, možda su kad budem starija da iznenadim publiku i sa nekim ozbiljnim nazivima sa malo zahtevnijim pesmama i melodijama. Iskreno da se ne uvredi neko, više nema te neke volje i mašte, pevači su u velikom problemu, ponude su jako loše, cene veće... Malo se to sad promenilo, omladini je sad mnogo lakše, neki dobar skandal ili rijaliti, jedna pesma, i mogu da se proslave i postanu zvezde - zaključuje Goga Sekulić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading