200 NA SAT KAO DARA BUBAMARA: Andreana Čekić vozi BESNU mašinu, priznala zbog čega više NE PIJE rakiju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je za Republiku otkrila i zbog čega je na promociju stigla u patikama!

Kuma Darka Lazića, pevačica Andreana Čekić, stigla je sinoć na promociju njegovog novog albuma. Ona je za Republiku otkrila i da ona sprema novi album, da će u penziju kad postane milionerka, a potom ispričala zanimljivu anegdotu o tome zbog čega je došla u patikama.

- Ovo nije bilo planirano. U patikama sam jer sam ponela jednu cipelu, to sam shvatila na parkingu - oktrila je pevačica.

Ona je otkrila i koja joj je najomiljenija pesma sa albuma, što je razgovor povelo u drugom smeru.

Republika

Foto: Republika

Andreana Čekić

- Najviše mi se sviđa "Oprosti Bože". Kad sam ja to poslednji put rekla? U saobraćaju. Ponašam se u skladu sa Beograđanima, ubacujem se. Dok sam bila fina, niko me nije puštao da uđem u kolonu, sad sam malo bahata - rekla je Andreana.

 

- Šta misliš o storijima Dare Bubamare, koja se vozi 200 na sat? - upitali smo je.

Republika

Foto: Republika

Andreana Čekić

- Pa kad ima čime, hvala Bogu. Imam i ja, samo ne snimam šta radim. Kako ne dam po gasu, vozimo istu marku automobila, on i ne zna da ide sporo. Ne pijem dok vozim. Ja sam neko ko generalno vodi računa o tome kako vozi. Kad sam sama, poteram malo, ali kad me neko vozi, ne dam da se ide više od 140 - otkrila je ona, pa ispričala kakva je kad popije:

- Ne plačem. Kad popijem, ja pevam, ne može čovek da me ugasi, kakav plač. Jednom sam se posvađala. Svađam se sama sa sobom. Mene udari na pesmu, a ako popijem rakiju, tera me na karate, zato ne pijem rakiju. Kad je muzika dobra, idem kući bez dinara - rekla je ona.

Republika

Foto: Republika

Andreana Čekić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading