PROMENIO SAM UKUS ZA DEVOJKE: Vojaž odgovorio na FLERT Jovane Jeremić, priznao koja žena mu je stavila PRSTEN na ruku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi treper bio je gost kolege Darka Lazića, sa kojim je snimio pesmu, a za Republiku je otvorio dušu!

Popularnog trepera Mihajla Veruovića Vojaža smo sreli na promociji novog albuma Darka Lazića, koju je juče organizovao u jednom prestoničkom restoranu. Mladi treper neprestano nastupa, snima pesme, ali i glumi, a na početku je za Republiku otkrio kako sve postiže.

Republika

Foto: Republika

Vojaž

- Dosta lako, sad sam došao sa seta, snimao sam seriju 12 sati. Ne znam, svake druge nedelje po jedna infuzija i dobra organizacija. Mlad sam, upijam kao sunđer sve. Ne bojim se za zdravlje, više se bojim kako ću izgledati sa 35 godina ako nastavim ovim tempom. Tompus zapalim samo kad je neka promocija, možda ću večeras, to je jedina stvar koju ikada uradim. Imam jednu glupost koju praktikujem, to savetujem ljudima da ne rade, oni vejpovi. To nemojte, sve ostalo, voda i trening. Imam snage za sve što me čeka ovog leta, ovo će mi biti najzauzetije leto - rekao je Vojaž.

- Nema vremena za ljubav, ako se nešto desi usput, desi se. To je osoba koja će da mi okrene svet naglavačke, ne izdvajam svoje vreme da bih nekoga našao. Neću ni za čim da jurim. Fokusiran sam na druge stvari u životu. Iskreno, promenio sam ukus, sad me privlači nešto drugo, više volim nekog ko je pun života, zanimljiv, ko te gura dalje u životu. Voleo bih da upoznam neku devojku koja je puna energije - rekao je treper, a prisutni su mu predložili da upozna Jovanu Jeremić, koja je puna energije i koja ga je nedavno nahvalila:

Republika

Foto: Youtube.com/topmediafilmandvideo1163

Jovana Jeremić

- Video sam to. Veliki pozdrav za Jovanu Jeremić. Ne znam šta da kažem. Ishvalila me je, rekla da sam kulturan, vaspitan, da sam top frajer... Imam 21 godinu, još uvek nisam na nivou da sebe zovem frajerom, možda tamo sa 25. Ali hvala Jovani - poručio je on.

- Nema devojaka na jednu noć, jer ja nemam slobodnu noć. Možda bi i bilo, ali mnogo radim. Bilo je šok poruka, ali o tome ne bih da pričam - ispričao je treper.

Republika

Foto: Republika

Vojaž dobio prsten zbog majke

- Prsten mi nije stavila devojka, nego majka i neću ga skinuti sve dok ne nađem devojku koja će biti dovoljno dobra da zameni to - otkrio je on za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading