DELILE SU ISTOG LEKARA: Hirurg Vesne Zmijanac operisao Tinu Tarner!

Autor:

Zabava

31.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesnu Zmijanac su često, osamdesetih godina poredili sa rokenrol kraljicom Tinom Tarner, a malo ko zna da su delile i plastičnog hirurga.

DELILE SU ISTOG LEKARA: Hirurg Vesne Zmijanac operisao Tinu Tarner!

Foto: Tanjug/AP, ATA Images

Legendarna pevačica Tina Tarner preminula je u 83. godini nakon duge i teške bolesti, a italijanski hirurg Mark Gasparoti, koji je godinama vodio računa o njenom dobrom izgledu, operisao je i našu pevačicu Vesnu Zmijanac.

 

Foto: ATA Images/M.M.

Vesna Zmijanac

 

Naime, kada je Gasparoti došao u Beograd da uradi Vesni fejslifting 2011, nekoliko meseci pre toga operisao je i kraljicu rokenrola u Cirihu, koja je takođe tada radila istu operaciju kao i Vesna. Tina je fejslifting nekoliko puta odlagala zbog lošeg zdravstvenog stanja jer je u tom periodu imala tumor na mozgu, koji je po hitnom postupku morala da operiše, saznaje Star.

Foto: Youtube.com printscreen

Tina Tarner

 

Vesna je znala da je Gasparoti zadužen za dobar izgled Tarnerove, pa mu se zato prepustila bez imalo straha i razmišljanja. Kada se Vesna prvi put pojavila u javnosti nakon intervencije, svi su se uverili o kakvom stručnjaku se radi.


- Moje umeće je u tome što nikada ne preterujem, već se trudim da ženama vratim prirodnu lepotu. Tačno je da sam operisao mnoge svetske zvezde, ali će njihova imena ostati tajna. Nekada oni dođu kod mene u Italiju, a nekada ja sednem u avion i odem u njihov grad da bi ih operisao. Važno mi je samo da bolnica u kojoj operišem ima najmodernije aparate i uređaje, kao što je bio slučaj kada sam operisao Vesnu u Beogradu - rekao je tada Gasparoti. S druge strane, i Vesna je bila veoma zadovoljna rezultatima, pa je rekla da nikada neće otići kod drugog plastičnog hirurga.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

- Čula sam da je on operisao Tinu Tarner i mnoge svetske face jer je najbolji u toj oblasti medicine. Tina je bila neponovljiva i mene su često poredili s njom osamdesetih godina, kada sam se u isto vreme pojavila u haljini s kaiševima koja se nosi bez donjeg veša. Uvek je bila hrabra i neustrašiva, baš kao i ja, zato je mnogima bila inspiracija - rekla je Zmijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading