OSTOJIĆ ODGOVORIO VRANJEŠU: "Ne znam što se našao prozvanim, nisam rekao ništa za njega!"

Autor: Stefan Acevski

Sport

31.05.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava bura u smiraj sezone u srpskom fudbalu.

OSTOJIĆ ODGOVORIO VRANJEŠU: "Ne znam što se našao prozvanim, nisam rekao ništa za njega!"

Foto: Dragan Kadić

Bojan Ostojić

Prethodnih dana je mnogo bure izazvala najava da će Ognjen Vranješ potpisati ugovor sa Partizanom i postati novi član crno-bele porodice.

Bivši igrač Crvene zvezde se u prošlosti deklarisao kao navijač kluba sa Marakane, ali je i čestim izjavama izazivao gnev sa crno-bele strane Topčiderskog brda.

To je izazvalo reakciju brojnih ljudi iz srpskog fudbala, između ostalog i Bojana Ostojića, nekadašnjeg fudbalera Partizana.

- Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba - objasnio je Ostojić tokom razgovora za Nogomaniju.

Foto: Starsport

Bojan Ostojić u dresu Partizana

Očigledno se Vranješ našao prozvanim zbog ove poruke, a nije mu puno trebalo da odgovori, preko Instagram storija.

Kako odjednom svi sad veliki grobari se javljaju, poltroni poput Ostoje, koji je došao u klub na pušenje k i tako ostao u njemu, e moji bivši igrači, al ste jadni svi do jednog - napisao je budući igrač Partizana i  na taj način sramno izvređao legendu Partizana.

Foto: Instagram/printscreen/ognjen_vranjes

Poruka Ognjena Vranješa

Povodom ovakvog razvoja situacije, portal "Republika.rs" je kontaktirao Ostojića, koji je izjavio da nije nijedne sekunde mislio na Vranješa.

- Kada sam dao izjavu, nisam pričao o Vranješu, nego sam pričao uopšteno o igračima, tako da ne znam zašto se našao prozvanim, ja nisam rekao ništa konkrentno za njega - istakao je Bojan Ostojić.

Vranješ je samo na ovaj način potvrdio ono što svi znaju. Čeka nas zanimljiva sezona, ali uglavnom van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading