BRUTALNE REČI IZ PARTIZANA UPUĆENE VRANJEŠU! Takvi ne bi smeli da imaju pristup klubu!

Autor:

Sport

31.05.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač crno-belih izneo na videlo ono što mnogi navijači kluba iz Humske misle.

BRUTALNE REČI IZ PARTIZANA UPUĆENE VRANJEŠU! Takvi ne bi smeli da imaju pristup klubu!

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

Prethodnih dana je mnogo bure izazvala najava da će Ognjen Vranješ potpisati ugovor sa Partizanom i postati novi član crno-bele porodice.

Bivši igrač Crvene zvezde se u prošlosti deklasirao kao navijač kluba sa Marakane, ali je i čestim izjavama izazivao gnev sa crno-bele strane Topčiderskog brda.

Zbog toga je odlučio da se oglasi i bivši igrač "parnog valjka" Bojan Ostojić, koji se u razgovoru za "Nogomaniju" usprotivio Ognjenovom dolasku u Humsku.

- Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba - objasnio je Ostojić tokom razgovora za Nogomaniju.

Foto: Dragan Kadić

Bojan Ostojić

On je trenutno zaposlen u Teleoptiku i ukratko je pokušao da oceni rad Igora Duljaja na klupi Partizana ove sezone.

- Imao sam sreću da sarađujem sa njim u prvom timu Partizana dok je bio pomoćnik, potom i šef u Teleoptiku. Radi se o jako dobrom pedagogu. Njegov rad će tek da ispliva na površinu znam koliko rada i truda ulaže u sve to što radi - napomenuo je Bojan Ostojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading