NOVAK OTVORIO OČI ZAPADU! Bivši kapiten Partizana ZAGRMEO zbog Kosova: "Đoković je NAJSVETLIJI oblik srpstva"!

Autor:

Sport

30.05.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakov gest na početku Rolan Garosa podigao veliku prašinu.

NOVAK OTVORIO OČI ZAPADU! Bivši kapiten Partizana ZAGRMEO zbog Kosova: "Đoković je NAJSVETLIJI oblik srpstva"!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na "Šatrijeu"

Poruka podrške srpskom narodu, upućena od strane Novaka Đokovića, odjeknula je Parizom. 

Kosovo je srce Srbije, stop nasilju - naveo je Nole.

NOVAČE, LJUDINO! Simonović odao priznanje Đokoviću na PATRIOTSKOM ČINU koji je uzdrmao Pariz!

Na značaj poruke koju je iz "grada svetlosti" poslao Srbin ukazao je u razgovoru za Republiku i Miroslav Vulićević, bivši fudbaler i kapiten Partizana, rodom iz Leposavića.

- Novak je toliko puta pokazao da je patriota, da je uz naš narod dole. On je najsvetliji oblik srpstva. Đoković je jedan od najbolji sportista sveta u istoriji i kada on pošalje takvu poruku, sa ogromnim kredibilitetom koji ima, ona će odjeknuti najglasnije moguće. Svi znamo kakva se medijska slika kreira u svetu, malo ko zna šta se stvarno dešava na Kosovu i Metohiji. Sada kada su zahvaljujući Noletu svi čuli za teror možemo samo da se nadamo da će neko pročačkati tu temu i upoznati svetsku javnost šta se Srbima radi na svetoj srpskoj zemlji - rekao je Vulićević i dodao:

Republika

Foto: FK Partizan

Miroslav Vulićević

- Nama koji smo poreklom sa Kosova i Metohije Novakova podršak puno znači. Moji su svi dole, stalno smo u kontaktu pa i ja osećam i proživljavam svaki incident koji se desi. Patim sa njima, ovo je zaista težak trenutak za naš narod i samo možemo da se nadamo da će biti bolje - zaključio je proslavljeni defanzivac crno-belih.

Podsetimo da je Đoković na startu Otvorenog prvenstva Francuske deklasirao Amerikanca Aleksandra Kovačevića sa 3:0, a u drugoj rundi ga čeka dvoboj sa Mađarom Martonom Fučovičem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading