TOMIĆ: SRĐAN MILIVOJEVIĆ NASTAVLJA DA PROSIPA OTROV MRŽNJE I NASILJA

Autor:

Vesti

31.05.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Tomić član Predsedništva Srpske napredne stranke ocenio današnje izlaganje Srđana Milivojevića na sednici Narodne skupštine.

TOMIĆ: SRĐAN MILIVOJEVIĆ NASTAVLJA DA PROSIPA OTROV MRŽNJE I NASILJA

Foto: SNS

Zoran Tomić član Predsedništva Srpske napredne stranke naveo je kako je poslanik demokratske stranke Srđan Milivojević koristi skupštinsku govornicu kako bi nastavio svoju mantru.

Tomićevo saopštenje prenosimo u celosti:

- Danas na sednici Narodne skupštine građani imaju priliku da vide iz opozicionih redova odakle izvire svo to nasilje, ko su ti kojima nasilje najviše odgovara kao politički instrument da se bore za vlast manipulišući građanima koji žele pristojno da žive u svojoj Srbiji. Primerak među tim zmijama otrovnicama Srđan Milivojević nastavlja svoju mantru da svaku sekundu za skupštinskom govornicom iskoristi da prosipa otrov mržnje, nasilja, pretnji i da za sve probleme i nedaće optužuje i napada Aleksandra Vučića.

Zloupotrebljava sve što stigne, pa tako ni svoje pretke u pefromansu nije poštedeo samo da bi iskazao mržnju prema Vučiću i svakome ko njegovu politiku podržava, jasno radeći na podeli društva. Tako je za prvi rijaliti u Srbiji proglasio humanitarnu emisiju „Plesom do snova“ gde je Aleksandar Vučić učestvovao da bi pomogao, kao što je i svojom politikom koju sprovodi pomogao da Srbija izbegne bankrotstvo ka kome su je Milivojevići žuti politikanti vodili. Zaboravio je Primerak da spomene da je njegov gazda Dragan Đilas pravi otac rijaliti programa u Srbiji, koji je doveo Velikog brata. Zauzeo je tajkun deci Beograda zelenu površinu za igranje i to u periodu kad su Tadić i ostala žuta bolumenta smejući se građane ostavljali bez posla na ulici u ekonomskoj krizi koja je bila razvojna šansa za Srbiju! Smejali su se narodu tad na isti način kao Jeremić, Lutovac, Miketić, Milivojević i ostali lešinari na prvom protestnom skupu, kako kažu komemorativnom skupu povodom tragedije u OŠ „Vladislav Ribnikar“.

Taj isti Srđan Milivojević napada Srbe sa Kosova i Metohije koji su došli u Beograd da pruže jasnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću čija je politika obezbedila tom narodu opstanak na Kosovu i Metohiji. Taj Aleksandar Vučić se i danas bori za taj isti narod i delima dokazuje da neće dozvoliti novi pogrom našeg naroda koje je Primerak nemo gledao 2004. i 2008. godine i sad ponovo priželjkuje. Napada kako su Srbi došli Kurtijevim autobusima, a za uzvrat su učestvovali u predaji opština sa srpskom većinom terorista?

Taj isti narod se goloruk brani pred napadima Kurtijevih pasa mirno demonstrirajući protiv tiranije i nasilja koji se sprovodi nad njim. Ni jednom rečju nije našao za shodno, pa ni na sednici da osudi nasilje nad njima. Da je makar tihim glasom pruži podršku, ako već od svog prijatelja Kamberija i posrednika za dogovaranja o prljavim poslovima sa Kurtijem ne sme glasno. Aplaudira na svako režanje, otrov, drečanje koje opozicija uputi ka poslanicima SNS i građanima koji su podržali Vučića, lupajući šakama kao kad je pravio pljeskavice od kučića, kojih se stidi. Napada nas da smo pravili ćevape od ljudi, a on u skupštini brani otvoreno Veljka Belivuka sa kojim je razmenjivao iskustva u roštiljanju mesa, Primerak kerećeg, a ovaj drugi ljudskog. 

Takvo dno od čoveka, u narodu znan kao Lokator, jer je za vreme NATO agresije navodio bombe da unište industrijske i vojne kapacitete naše zemlje se predstavlja za lidera protesta građana i lidera zloupotreba ljudi. Tome su ga tvorci obojenih revolucija obučavali još u prošlom veku. Takav čovek koristi imena svojih predaka koji se prevrću u grobovima kad gledaju šta radi protiv svoje države, kako je ponižava i uništava svojim otrovom. Takvom čoveku ni jedan normalan građanin Srbije ne pruža podršku, zbog čega beže od njega na skupovima.

Narod neće nasesti na Milivojevićeve trikove, laži i manipulacije koliko god on dobijao podršku Šolakovih medija. Prikazama koje predvodi ovaj Primerak na političkoj sceni nema mesta, a vreme će nam pokazati ko je sve odlučio da im se pridruži. Sa druge strane mi smo uz Aleksandra Vučića i uvek spremni da dijalogom dođemo do rešenja svih problema našeg društva kako bi Srbiju unapredili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (17)

Loading
Ljilja

31.05.2023 15:45

Milivojević je dno dna od čoveka!!!!!! Neko ko nema svoj identitet , ne breca od ničega i stalo mu je samo do neke moći!!!!u stanju je preko mrtvih da prelazi samo da bi ostvario lični cilj!

Milena

31.05.2023 15:49

Milojević se ne gasi,sve radi samo kako bi srušio vladu Srbije.Samo napada i proziva.Dotakao se i policije koja je tu da obavlja svoj posao.

iva

31.05.2023 15:55

Opozicija nikada nece biti na vlasti.

Una

31.05.2023 16:06

Milivojevic samo moze da uspe u sirenju mrznje, u prosipanju zla i u promociji nasilja