NA KIM ESKALACIJA, A KAMBERI U MILIVOJEVIĆEVOM "ZAGRLJAJU": Poslanik albanske nacionalne manjine u Skupštini rame uz rame sa poslanikom DS (FOTO)

Autor:

Vesti

30.05.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pauzama tokom skupštinske sednice primetna bliskost poslanika albanske nacionalne manjine i Demokratske stranke.

NA KIM ESKALACIJA, A KAMBERI U MILIVOJEVIĆEVOM "ZAGRLJAJU": Poslanik albanske nacionalne manjine u Skupštini rame uz rame sa poslanikom DS (FOTO)

Foto: Republika

Milivojević i Kamberi

Dok nacionalne manjine u Srbiji uživaju najšira prava, uz značajno predstavljanje kako u Vladi, tako i u Skupštini i pravosuđu jedino pravo koje Srbi svuda imaju jeste pravo na metak i nož, što se najbolje vidi kroz prizmu trenutne situacije na severu KiM.

Dok Albanci ulaze u naše institucije i nastoje da proteraju Srbe sa KiM, u Srbiji njihovi predstavnici bezbrižno sede u skupštinskoj klupi i to rame uz rame sa predstavnicima opozicije.

Tako su jedini poslanik albanske nacionalne manjine u Skupštini Srbije Šaip Kamberi i poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević uslikani jedan do drugog.

Foto: Republika

Milivojević i Kamberi

Čini se da je došlo i do gotovo prijateljskog kontakta, budući da je Milivojević opušteno, tokom razgovora sa Kamberijem prebacio ruku preko klupe, gotovo zagrlivši poslanika albanske nacionalne manjine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (30)

Loading
Anja

30.05.2023 15:55

Slican se slicnom raduje.

Vera

30.05.2023 15:55

Ne zna se ko je od koga veci prevarant.

Joka

30.05.2023 16:00

Umesto da svim srcem bude uz svoju zemlju i narod na KiM, Milivojevic se grli i pozdravlja sa Kamberijem..

iva

30.05.2023 16:09

Bas lepo,uzivaju i primaju plate ...mnogima vise nije mesto u skupstini.