TEROR ĆUTE I MILIVOJEVIĆA! Idiotski plan opozicije: Građani, spremite se za košmar!

Autor:

Vesti

12.05.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Beograda ali i cele Srbije trebalo bi da se naoružaju strpljenjem pošto je opozicija predvođena Srđanom Milivojevićem i lažnim ekologom Aleksandrom Jovanovićem Ćutom rešila da im zagorča život.

TEROR ĆUTE I MILIVOJEVIĆA! Idiotski plan opozicije: Građani, spremite se za košmar!

Foto: printscreen

Realizacija idiotskog plana opozicije zakazana je za 19 časova, kada će most Gazelu, koja je deo međunarodnog autoputa, blokirati opozicioni lideri i njihove pristalice.

Lažni povod za protest, kako je Republika već pisala, je navodna borba protiv nasilja nakon što su Srbiju zadesile nezapamćene tragedije na Vračaru i Mladenovcu.

Foto: Republika.rs

 

Stvarni pak, razlog je, kako smo takođe pisali, pokušaj da se na tragediji izlešinare sitni politički poeni i za sve optuže predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije.

Iako su duboko svesni da je blokiranje međunarodnog autoputa ozbiljno krivično delo, za koje je zaprećena kazna i do tri godine zatvora, lideri opozicije ne odustaju od svog paklenog plana da maltretiraju građane Srbije i to u petak, u večernjim časovima, kada je po pravilu, pojačan intezitet saobraćaja.

Foto: Printscreen

 

Prema saznanjima Republike, plan opozicionih lidera, a u prvi red su se ugurali pomenuti Milivojević i Ćuta, koji su bili organizatori i prethodnog protesta, je da pročitaju saopštenje MUP koje su dobili pre dva dana da je blokiranje Gazele krivično delo, a da potom pozovu okupljene da skandiraju kako bi našli opravdanje za svoj postupak koji je kažnjiv po članu 290 Krivičnog zakona. 

Foto: Tanjug

 

U svakom slučaju, građani prestonice, ali i oni koji bi da dođu ili odu iz Beograda, moraju se naoružati srpljenjem, jer i pored upozorenja, politički lešinari iz opozicije ne odustaju od svog nauma da izvrše teror nad građanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
loko

12.05.2023 10:33

Da li Cuta moze nesto pametnije smisliti.

Lug

12.05.2023 15:15

Spremni za maltretiranje građana.

Ja sam

12.05.2023 15:16

Nasilje je srednje ime ovom dvojcu.

Goni

12.05.2023 15:17

Za fotelju su spremni da urade sve