UDAJE SE CAKANA! Pevačica staje na ludi kamen u 65. godini, konačno će ispuniti svoju VELIKU ŽELJU!

Autor: P. R.

Zabava

28.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Radosne vesti u domu Dragice Radosavljević Cakane!

UDAJE SE CAKANA! Pevačica staje na ludi kamen u 65. godini, konačno će ispuniti svoju VELIKU ŽELJU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragica Radosavljević sa mužem

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana (65) udaje se u septembru ove godine, a sada je otkrila detalje. Naime, ona i njen suprug Nebojša Negić nameravaju da u septembru sklope crkveni brak u manastiru Gračanica nadomak Prištine.

Iako su građanski brak sklopili pre ravno 25 godina, pevačica i njen suprug oduvek su želeli i crkveno venčanje. Posle mnogo peripetija, ta želja će im se sada ispuniti.

- Sedam-osam godina se spremamo za taj čin, ali nam se jednostavno nije dalo. Događale su se stvari zbog kojih nije bilo primereno da pravimo slavlje, od smrti bliskih osoba i rođaka do pandemije korone. Nešina i moja želja je da se venčamo u crkvi. Mada nije uobičajeno da se ljudi u našim godinama odlučuju na tako nešto, imamo potrebu da i na taj način, duhovno, damo pečat svim godinama koje smo proveli zajedno. Nećemo organizovati veliko veselje, nego ćemo okupiti porodicu i prijatelje na ručku - rekla je Cakana.

Foto: republika

Dragica Radosavljević Cakana se udaje

S obzirom na to da je pevačica rođena u Kosovskoj Mitrovici, velika joj je želja da se venča u Gračanici.

- Upravo se raspitujem šta mi je sve potrebno od dokumenata i nadam se da ću uspeti da ostvarim tu želju. Ukoliko to ipak, iz nekog razloga, ne bude bilo moguće, venčaćemo se u Beogradu. Često sam kod mame u Leposaviću zajedno sa sestrama Danicom i Dobrilom. Mama je bolešljiva pa je često obilazimo, a najlepše nam je kad se sve sastanemo, fenomenalno se družimo i uživamo. Negujemo i baštu, puna je božura koji izgledaju neverovatno, većina tek treba da se rascveta. Uzela sam nekoliko da ih zasadim kod mene u dvorištu u Sremčici - otkrila je pevačica, piše Gloria.

Foto: e-stock agency

Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading