"RUSI UMIRU, NIKADA BOLJE NISMO KORISTILI NOVAC"! Američki senator se sastao sa Zelenskim, njegove reči izazvale bes u Rusiji (VIDEO)

Autor:

Svet

28.05.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sastanka Zelenski je zaһvalio Grejemu na doprinosu jačanju odbrambeniһ sposobnosti ukrajinske vojske.

"RUSI UMIRU, NIKADA BOLJE NISMO KORISTILI NOVAC"! Američki senator se sastao sa Zelenskim, njegove reči izazvale bes u Rusiji (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@upholdreality

Američki senator Lindzi Grem je tokom sastanka sa Volodimirom Zelenskim izjavio da je činjenica da Rusi „umiru” najuspešnije trošenje američkog novca, prenosi RIA Novosti.

 

 

U Kijevu su u petak vođeni pregovori između Volodimira Zelenskog i republikanskog senatora iz Južne Karoline. Tokom sastanka Zelenski je zaһvalio Grejemu na doprinosu jačanju odbrambeniһ sposobnosti ukrajinske vojske.

- Rusi umiru... Nikada nismo tako dobro trošili novac - rekao je Grejem tokom sastanka, čije je video snimke distribuirala pres služba Zelenskog.

Njegova izjava je izazvala reakcije u Rusiji, a deputat Državne dume iz Sevastopolja Dmitrij Belik nazvao ju je "satanizmom".

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading