JA SAM MIRKO RAŠIĆ I NAVUČEN SAM NA MEHANIKU: Isplivao nikad viđeni snimak preminulog jutjubera, o OVOME je sanjao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.05.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirkov prijatelj je objavio snimak na svom profilu!

JA SAM MIRKO RAŠIĆ I NAVUČEN SAM NA MEHANIKU: Isplivao nikad viđeni snimak preminulog jutjubera, o OVOME je sanjao! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Jutjuber i mehaničar Mirko Rašić pronađen je mrtav u hali u Surčinu, a kako se sumnja, izvršio je samoubistvo. Sahrana će se održati u petak u 11:30 na groblju u Orlovači. Njegovi prijatelji su pozvali sve koji žele  da na sahrani turiraju motore, kao znak poslednjeg pozdrava, što je podržala i njegova porodica.

Mirkov prijatelj na na svom Fejsbuk profilu objavio snimak koji se ne može naći na jutjuberovom kanalu.

- Ovaj klip nam je ostao na prošlom ugašenom kanalu. Nikad ga nismo reuploadovali opet. Ovako smo živeli, ovako smo sanjali - napisao je na svom Fejsbuk profilu njegov prijatelj.

Republika

Foto: youtube.com/ Mirko Rasic

Mirko Rašić

Rašić se nas snimku približava garaži i govori da je to jedino mesto gde može da nađe svoj mir.

- Ja sam Mirko Rašić i navučen sam na mehaniku. Vrela letnja noć burazeru, ne može da se spava, došli smo da obiđemo servis. Znaš ponekad tripujem brate da će neko da ga gekne, da će da ukrade neka kola... da ukrade neki alata kao što je bilo...a ustvari ja dolazim ovde da nađem svoj mir uveče - čuje se na snimku kako govori on.

- Znaš kada je sve počelo? Otvoriću blog i pisaću o tome. Sve je počelo sa bajsom, nije uopšte počelo sa kolima. Kada ti spadne lanac, da li ćeš sam da se iscimaš ti da ga namestiš, ili ćeš da zoveš mamu i tatu ili komšiju ili druga. Ja sam prvi put video ćaleta kako on namotava taj točak, pa preusmerava taj lanac. Ta prva satisfakcija da si popravio nešto, samostalno i da to nešto radi, tu se lomiš, iliti je drago iliti ne znači ništa.

Republika

Foto: youtube.com-Mirko Rasic

Mirko Rašić

- Ja sam uživao gledajući Maksu kako pakuje juga, crnog juga... to je bio haos. Instrument tabla, menjač, motor, sve... upijao sam to iako on to sam nije znao. Jel je mogao neko meni da kaže da ću da snimam za jutjub? Gde sam mogao brate to  da znam.

- Fora je da ti to voliš, i da te niko ne tera na to, i da to što voliš da radiš, da to nije zbog toga što svi to drugi vole da rade. Zapamti, ako ti neko kaže da si mali, rećiću ti da jedan komarac neda mira jednom čoveku, a ima svega pola grama, tako da nije bitno koliki si, uvek će da se uvažava tvoje mišljenje. Ono može da utiče na svest drugih i da promeni sve - pričao je on.

- Neovlašćeni serviser je svako ko gleda ovo. To je cela poenta priče. Neovlašćeni serviseri ste svi vi - kazao je Mirko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading