SPRSKA TINA TARNER SE OPROSTILA OD LEGENDE: Neda Ukraden slomljena zbog SMRTI kraljice rokenrola, OVAKO je izgledala kad ju je IMITIRALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica nikad nije krila da joj je Tina bila idol!

SPRSKA TINA TARNER SE OPROSTILA OD LEGENDE: Neda Ukraden slomljena zbog SMRTI kraljice rokenrola, OVAKO je izgledala kad ju je IMITIRALA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Legendarna pevačica Tina Tarner preminula je juče u 83. godini života nakon duge borbe sa teškom bolešću.Kraljica rokenrola je preminula u svojoj vili u okolinici Ciriha, a vest o smrti koja je potresla ceo svet potvrdila je njena portparolka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tina Tarner

Mnogobrojne svetske i domaće zvezde oprostile su se od Tine. Oglasila se i naša pevačica Neda Ukraden, kojoj je Tina bila idol.

- Otišla je moja inspiracija, moj idol, najveća diva, snaga, glas! Počivaj u miru, draga Tina, jednostavno si najbolja - napisala je Neda u svojoj objavi posvećenoj preminuloj pevačici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Ukradenovu često i nazivaju sprska Tina Tarner. Neda na svojim nastupima voli da izvodi Tinine hitove, a najviše "Simply the Best". Jednom prilikom ju je i imitirala u emisiji "TLZP", a sliku možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading