TINA TARNER JELA ĆEVAPE U BEOGRADU! Tri puta pevala u našoj prestonici, osećala se kao kod SVOJE KUĆE! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna diva preminula je danas, a vest o njenoj smrti saopštio je njen portparol!

TINA TARNER JELA ĆEVAPE U BEOGRADU! Tri puta pevala u našoj prestonici, osećala se kao kod SVOJE KUĆE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kraljica rokenrola Tina Tarner preminula je u 83. godini života nakon duže bolesti u Švajcarskoj, a iza sebe ostavila je veliki trag. Pevačicu ćemo pamtiti po čuvenim hitovima i energetičnim koncertima, a čak tri je održala u Beogradu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tina Tarner

Veliki koncert bio je održan 1990. godine na stadio Fudbalskog kluba "Galenika" u Zemunu, tada je bila na vrhuncu karijere, a posebno ju je oduševila domaćinska atmosfera. Kako je istakla, tada se bukvalno osećala kao kod svoje kuće. 

Ali, to nije bio prvi put da je ona nastupala pred našom publikom. Sa suprugom gitaristom Ajkom Tarnerom nastupala je 1974. godine, kada je posetila i čuvenu Skadarliju, gde je nastala fotografija, na kojoj se vidi kako pevačica uživa u ćevapima dan pred nastup u Pioniru. Cena karte tada je bila 120 dinara. 

 

 

Drugi put je nastupala 1978. godine, u najtežem periodu života, kad se borisala sa nasilnim i ljubomornim mužem, koji ju je zlostavljao jer se plašio da će ga napustiti i vinuti se u visine bez njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading