POGODIĆE ZA EVROPSKI TROFEJ! Luka Jović dobio NEOČEKIVANU podršku!

Autor:

Sport

25.05.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac našao se u centru pažnje.

POGODIĆE ZA EVROPSKI TROFEJ! Luka Jović dobio NEOČEKIVANU podršku!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Fudbaleri Fiorentine nisu uspeli da osvoje Kup Italije. Luka Jović, Nikola Milenković i Aleksa Terzić poraženi su u finalnom meču od Intera rezultatom 2:1, te je trofej otišao u vitrine nero-azura.

Vodila je "viola" od samog starta utakmice kada je Nikolas Gonzales u trećem minutu pogodio za 1:0, ali je Lautaro Martinez sa dva gola preokrenuo već do odlaska na odmor. Ispostaviće se da je ovo bio i konačan rezultat meča, i pored toga što je prilika bilo na obe strane, a tri velike propustio je i Luka Jović koji je po završetku utakmice čak i zaplakao.

 

 

Utehu mu je pružio sportski direktor Fiorentine, Danijele Prade, koji je otkrio šta je rekao srpskom reprezentativcu posle poraza.

- Jović je momak pun emocija osećanja, izašao je na teren i stvorio tri-četiri šanse. Uloga napadača je neverovatna, ponekad, čim dodirnu loptu postignu gol. Danas Jović nije mogao ništa, ali pre ili kasnije stvari se okreću. Rekao sam mu da će postići odlučujući gol u finalu Lige konferencije. U ostalom, bilo je to prelepo finale, odigrano u ime fer-pleja kako je Matarela tražio. Sudio je savršeno. Ne možemo se žaliti ni na šta, iako ostaje gorčina zbog poraza - rekao je Danijele Prade, pa dodao:

- Ne možemo ništa da prigovorimo igračima, pohvalili smo ih za posvećenost i identitet koji smo prikazali. Igramo fudbal protiv svih, a juče je rival bio veoma kvalitetan tim. Dobro smo počeli utakmicu, dobro smo se držali pola sata, a onda su dva trenutka napravila razliku. Šteta, jer igramo proaktivan fudbal, ovo iskustvo mora da nam da snagu za naredne obaveze.

Nije uspela Fiorentina da stigne do trofeja u Kupu Italije, ali će imati novu šansu za pehar u finalu Lige konferencija gde će sedmog juna u Pragu igrati protiv Vest Hema. Ekipa iz Firence evropski trofej čeka od 1990. godine i izvesno je da će Jović, Milenković i Terzić imati motiva da savladaju "čekićare".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading