SLOMLJEN I NEUTEŠAN! Luka Jović ZAPLAKAO! (FOTO)

Autor:

Sport

25.05.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadaču Fiorentine teško je pao poraz u finalu Kupa Italije.

SLOMLJEN I NEUTEŠAN! Luka Jović ZAPLAKAO! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Fudbaleri Fiorentine nisu uspeli da osvoje Kup Italije.

Luka Jović, Nikola Milenković i Aleksa Terzić poraženi su u finalnom meču od Intera rezultatom 2:1, te je trofej otišao u vitrine nero-azura.

Vodila je Fiorentina od samog starta utakmice kada je Nikolas Gonzales u trećem minutu pogodio za 1:0, ali je Lautaro Martinez sa dva gola preokrenuo već do odlaska na odmor.

Ispostaviće se da je ovo bio i konačan rezultat meča, i pored toga što je prilika bilo na obe strane. Tri velike imao je i Luka Jović koji je u igru ušao u 70. minutu, ali i pored odličnog nastupa nije imao sreće da zatrese mrežu tima iz Milana.

Sve ovo veoma ga je pogodilo, pa smo na licu slomljenog i neutešnog Luke Jovića po završetku utakmice mogli da vidimo i suze.

 

 

Nije uspela Fiorentina da stigne do trofeja u Kupu Italije, ali će imati novu šansu za pehar u finalu Lige konferencija gde će sedmog juna u Pragu igrati protiv Vest Hema. Ekipa iz Firence evropski trofej čeka od 1990. godine i izvesno je da će Jović, Milenković i Terzić imati motiva da savladaju "čekićare".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading