PUTIN PONIZIO ZELENSKOG DO SRŽI! Daje njegov stan na Krimu na aukciju! Evo šta će Rusi uraditi sa novcem od prodaje!

Autor:

Svet

25.05.2023

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan je nacionalizovan i sada je u vlasništvu države. Sledi licitacija, a novac od prodaje stana Zelenskog i drugih nacionalizovanih objekata, ići za potrebe SVO, porodica žrtava i mobilisanih, rekao je Konstantinov.

PUTIN PONIZIO ZELENSKOG DO SRŽI! Daje njegov stan na Krimu na aukciju! Evo šta će Rusi uraditi sa novcem od prodaje!

Foto: Tanjug/AP

Nacionalizovani stan porodice ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, kao i drugi nacionalizovani objekti na Krimu, biće stavljen na aukciju, a prihod će ići za pomoć borcima koji se nalaze u zoni specijalne operacije, izjavio je danas predsednik krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov.

- Stan je nacionalizovan i sada je u vlasništvu države. Sledi licitacija, a novac od prodaje stana Zelenskog i drugih nacionalizovanih objekata, ići za potrebe SVO, porodica žrtava i mobilisanih - rekao je Konstantinov za TV kanal Rusija 24, prenosi RIA novosti.

Odluka o nacionalizaciji jednog broja velikih objekata ukrajinskih oligarha na Krimu doneta je juče na sednici krimskog parlamenta.

Nacionalizacijom su obuhvaćene i nekretnine porodice Volodimira Zelenskog u Livadiji, na južnoj obali Krima, podseća ruska agencija.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading