NEDOSTAJE IM SRBIJA! Sofija i Luka roštiljaju u Firenci (FOTO)

Autor: Marija Nestorović

Sport

01.05.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna manekenka otkrila kako će provesti prvomajske praznike

NEDOSTAJE IM SRBIJA! Sofija i Luka roštiljaju u Firenci (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Poznati par Sofija Milošević i Luka Jović za prvomajske praznike biće u Firenci, gde srpski fudbaler igra ove sezone za Fiorentinu. Oni neće biti u prilici da dođu u Srbiju i roštiljaju s prijateljima, ali zato će naša manekenka napraviti pravu gozbu za porodicu i prijatelje u Italiji.

Atraktivna manekenka istakla je da se veoma raduje predstojećem prazniku.

- Naravno da mi nedostaje roštiljanje u Srbiji. Svi jedva čekamo da se vratimo u našu zemlju, što je i normalno. Međutim, isti ćemo ugođaj napraviti i u Italiji. Spremiću pravu gozbu i provesti vreme s porodicom i u najužem krugu prijatelja. Sinovi će sigurno uživati. Lepo nam je ovde, biće to lep dan - istakla je Miloševićeva za "Republika.rs".

Foto: printscreen/instagram/sofijamilo

Sofija Milošević

Kako je Prvi maj Praznik rada, Sofija je poručila da je ona bila veoma vredna u poslednje vreme i da je izbacila novu kolekciju odeće.

- Nova kolekcija je gotova, već sam počela da izbacujem nove modele. Uvek se trudim da mi novi modeli budu bolji od prošlih. Ovoga puta sam bila inspirisana njujorškim noćnim životom, kao i čuvenim klubom "Studio 57".

Sofija je istakla da je presrećna što njenu kolekciju nose jake žene.

- Mnoge poznate devojke i žene nose moje haljine, što me čini srećnom. U našim modelima možete videti Aleksandru Radović, Lenu Kovačević i Teu Teirović. Svima lepo stoje i izgledaju odlično - zaključila je Sofija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading