IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Otkriven STATUS Luke Jovića u Fiorentini!

Autor:

Sport

14.04.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vićenco Italijano govorio je o reprezentativcu Srbije.

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Otkriven STATUS Luke Jovića u Fiorentini!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Fiorentine jednom nogom su već u polufinalu Lige konferencija.

Četa Vićenca Italijana savladala je Leh u gostima sa 4:1 i revanš u Firenci mogao bi da bude tek puka formalnost.

Od srpskih fudbalera jedino je Nikola Milenković proveo svih 90 minuta na terenu na ovom meču. Luka Jović je ušao u finišu, dok je Aleksa Terzić presedeo čitavu utakmicu na klupi. Italijano je bio zadovoljan, a govorio je i o situaciji sa Lukom Jovićem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

 

Uradili smo ono što smo pripremali. Hoću da čestitam momcima, jer nije bilo lako posle gola za izjendačenje, ali ostali smo u igri, pogodili još jednom pre poluvremena, a mogli smo još koji put. Drugo poluvreme je bilo izvanredno. Sada samo moramo da nastavimo tako - rekao je Vićenco Italijano, pa se dotakao i reprezentativca Srbije:

- Kabral igra u kontinuitetu zato što mnogo radi da bi pomogao timu. Tako bi svako trebalo da se ponaša i zbog njega nam je mnogo drago. Jović je imao probleme sa fizičkom spremom, ali obojica se popravljaju i obojica su važni igrači.

Jović je ove sezone postigao 11 golova za 1.856 minuta na terenu, a od toga čak šest ih je dao u Ligi konferencija. Kabral je, sa druge strane, odigrao manje, ukupno 1.797 minuta, ali je za to vreme češće pogađao od reprezentativca Srbije te je postigao 14 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading