FIORENTINA SLAVI UPRKOS PORAZU: "Viola" je u polufinalu Lige konferecije! Srbi bledi u istorijskoj utakmici!

Autor:

Sport

20.04.2023

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski klubovi nastavljaju dominaciju u evropskim takmičenjima.

FIORENTINA SLAVI UPRKOS PORAZU: "Viola" je u polufinalu Lige konferecije! Srbi bledi u istorijskoj utakmici!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Fiorentine plasirali su se u polufinale Lige konferencije uprkos porazu od Leha 2:3 na stadionu Artemio Franki. Naime, presudila je pobeda italijanskog sastava u Poljskoj sa 4:1.

Mučili su se domaćini, gosti su u do 78. minuta imali 0:3, strelci su bili Sousa, Velde i Sobih. Imali su Poljaci u ruci i produžetke, ali je sve bilo rešeno sa dva gola Italijana u poslednjih 15 minuta kada su Sotil i Kastrovili svojim golovima obezbedili "violi" istorijsko polufinale u namlađem klupskom takmičenju u Evropi.

Luka Jović i Nikola Milenković bili su na terenu, Milenković je zamenjen u poluvremenu, "požuteo" je u prvom delu i neće ga biti u prvom meču polufinala, dok je Jović na terenu proveo 71 minut.

Aleksa Terzić je ušao na teren u 54. minutu i nedugo potom skrivio je penal, ali je na kraju domaći tim uspeo da prebrodi sve muke i plasira se među četiri najbolja.

U polufinalu će se izabranici trenera Vinćenca Italijana sastati sa boljim iz dvomeča Nice i Bazela koji je na programu od 21.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading