NEPRIJATNA SITUACIJA! Navijači Fiorentine ČEKALI Jovića, Milenkovića, Terzića i ostale ispred stadiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je više nego napeto.

NEPRIJATNA SITUACIJA! Navijači Fiorentine ČEKALI Jovića, Milenkovića, Terzića i ostale ispred stadiona! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović i Nikola Milenković

Fudbaleri Fiorentine nisu uspeli da osvoje Kup Italije.

Luka Jović, Nikola Milenković i Aleksa Terzić poraženi su u finalnom meču od Intera rezultatom 2:1, te je trofej otišao u vitrine nero-azura.

Vodila je Fiorentina od samog starta utakmice kada je Nikolas Gonzales u trećem minutu pogodio za 1:0, ali je Lautaro Martinez sa dva gola preokrenuo već do odlaska na odmor.

Ispostaviće se da je ovo bio i konačan rezultat meča, i pored toga što je prilika bilo na obe strane, a tri velike propustio je i Luka Jović koji je po završetku utakmice čak i zaplakao.

Prava drama viđena je ispred stadiona gde su ogorčeni navijači Fiorentine rešili da sačekaju fudbalere i sa njima rasprave razloge zbog kojih trofej nije osvojen.

 

 

Srpski fudbaleri u dresu tima iz Firence mogli su se naći u neprijatnoj situaciji, ali su njihovi saigrači - Barak, Mandragora i Kabral prišli navijačima i u mirnom tonu sve rešili.

Nije uspela Fiorentina da stigne do trofeja u Kupu Italije, ali će imati novu šansu za pehar u finalu Lige konferencija gde će sedmog juna u Pragu igrati protiv Vest Hema. Ekipa iz Firence evropski trofej čeka od 1990. godine i izvesno je da će Jović, Milenković i Terzić imati motiva da savladaju "čekićare".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading