VELIKA ŽENO, POČIVAJ U MIRU: Od legendarne Tine Tarner se opraštaju domaće i svetske zvezde!

Autor:

Zabava

24.05.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena pevačica je ostavila neizbrisiv trag!

VELIKA ŽENO, POČIVAJ U MIRU: Od legendarne Tine Tarner se opraštaju domaće i svetske zvezde!

Foto: Tanjug/AP

Tina Tarner

Vest o smrti legendarne pevačice Tine Tarner obišla je svet u sekundi. Tina je preminula u 83. godinu u Švajcarskoj, gde je živela sa svojim suprugom, a smrt je usledila nakon duge borbe sa bolešću. Od legendarne kraljice rokenrola oprostile su se svetske zvezde.

- Jednostavno najbolja. RIP gospođo Tarner. Volela sam te i volim te. Hvala vam.Božji blagoslov -  poručila je glumica Sara Džesika Parker.

 

 

- Ova žena je objedinila sve. Talenat. Radost. Milost. Klasa. Kakva legenda u svakom pogledu. Njena muzika živi. Njene lekcije žive i dalje. Njen primer živi. Molitve njenom mužu i porodici. Bog te blagoslovio, Tina. Neka joj je večna slava - napisala je glumica Rita Vilson.

 

 

Glumica Dajana Kriger napisala je kratko "Neeee", dok je Donatela Versače objavila fotografiju sa Tinom i prisetila se svog brata Đanija.

- Počivaj u miru, legendarna Tina Tarner. Srušili ste barijere za žene i umetnice širom sveta. Vaš je talent bio jedinstven. Zauvek ću ceniti vreme koje smo proveli zajedno. Đani i ja smo te voleli, kao i ceo svet - napisala je Donatela i objavila slike na kojima su ona i njen brat Đani Versače sa slavnom pevačicom.

 

 

Od Tine su se oprostile i naše zvezde, između ostalog i glumica Mirjana Karanović.

- Ponosna Meri nastavlja da gori. Počivaj u miru, velika ženo - napisala je Mirjana.

Republika

Foto: Instagram.com

Mirjana Karanović se oprašta od Tine Tarner

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading