U SOMBORU UHVAĆENA 73 MIGRANTA: Velika akcija policije!

Autor:

Hronika

25.05.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija je sprovedena u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija.

U SOMBORU UHVAĆENA 73 MIGRANTA: Velika akcija policije!

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su na više lokacija u Somboru 73 ilegalna migranta koji borave van prihvatnog centra. Oni su uhvaćeni samo nedelju dana nakon što je takođe u ovom gradu na više lokacija pronađeno 68 migranata.

U saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije i lokalnom samoupravom, oni su prevezeni u prihvatni centar gde će im biti obezbeđen adekvatan smeštaj.

Akcija je sprovedena u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija, a policija će nastaviti da preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi očuvala stabilan javni red i mir na teritoriji Zapadnobačkog okruga.

Takođe na teritoriji Šapca pronađeno je 145 ilegalnih migranata. Policija je akciju sprovela na na području Loznice, Malog Zvornika i Ljubovije, a migranti su prevezeni u prihvatne centrem, gde će im biti obezbeđen adekvatan smeštaj, saopštila je Policijska uprava u Šapcu. 

Kako navode iz MUP , i u narednom periodu sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata, kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana na teritoriji Mačvanskog okruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading