UDAJE SE MIHINA ĆERKA: Otkrila sve detalje bajkovitog VENČANJA sa zgodnim Italijanom!

Autor:

Zabava

24.05.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virdžinija i Alensadro su 2021. godine dobili ćerku Violante, a na ludi kamen staju 17. juna!

UDAJE SE MIHINA ĆERKA: Otkrila sve detalje bajkovitog VENČANJA sa zgodnim Italijanom!

Foto: Instagram.com

Ćerka pokojnog Siniše Mihajlovića, Virdžinija, udaje se za svog dugogodišnjeg dečka Alesandra Voljaća, italijanskog fudbalera. Oni su vereni od 2021. godine i izgovoriće sudbonosno "da" 17. juna. Venčanje će se održati u katedrali Monopoli, u Bariju, koja datira iz 12. veka.

Virdžinija je detalje otkrila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, gde je odgovarala na pitanja. Kako kaže, venčanicu je našla u jednom ateljeu u Napoliju i presrećna je što joj organizatorke venčanja ispunjavaju sve želje.

Republika

Foto: Instagram.com

Viktorija i Alesandro

- Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala. Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1.938.492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru - napisala je Virdžinija.

Na venčanju će biti oko 200 zvanica, a kako Italijani umesto kumova na venčanju imaju svedoke, to će biti njen brat Miroslav i sestra Viktorija. I njen budući suprug je izabrao brata i sestru.

Republika

Foto: Instagram.com

Viktorija i Alesandro

- Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvesta gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole - otkrila je Mihina ćerka.

Burme su izradili od žutog zlata sa briljantima, a medeni mesec će provesti na Maldivima.

- I Alesandro i ja volimo da svuda vodimo Violante, ne idemo nigde bez nje. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom definitivno je mnogo lepše. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca. Odlučili smo se za Maldive. Biće to naš prvi susret sa ovim arhipelagom - poručila je Mihina ćerka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Legendarni Miha je preminuo 16. decembra 2022. godine u 54. godini života, nakon duge borbe sa leukemijom. Virdžinija i Alesandro su dobili ćerku 2021. godine, kojoj su dali ime Violante.

Republika

Foto: Instagram.com

Viktorija i Alesandro

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading