NESTAO NIKOLA ĐORĐEVIĆ! Nakon jezivih pretnji zbog prijateljstva sa teroristom iz Mladenovca, bivši zadrugar pao u očaj!

Autor:

Zabava

07.05.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Đorđević trpi posledice zbog druženja sa Urošem Blažićem, koji je načinio masakr u Mladenovcu i zavio Srbiju u crno!

NESTAO NIKOLA ĐORĐEVIĆ! Nakon jezivih pretnji zbog prijateljstva sa teroristom iz Mladenovca, bivši zadrugar pao u očaj!

Foto: Nikola Mutić, Instagram

Uroš Blažić (21) je napravio masakr u Mladenovcu, kada je ubio osam osoba, a četrnaest teško ranio.

Bivši zadrugar Nikola Đorđević bio je blizak sa Blažićem, što se može videti po društvenim mrežama na kojima su kačili zajedničke fotografije i snimke. Odmah nakon, Nikola se oglasio za domaće medije i kratko prokomentarisao da nema pojma o čemu se radi, što je bilo veoma čudno, s obzirom da su Uroš i on bili dobri prijatelji.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Iako je inače veoma aktivan na društvenim mrežama, Nikola je, posle ovog strašnog zločina, potpuno nestao, pa se svi pitaju šta se sada dešava sa njim.

Da li bivši zadrugar nije spreman da se suoči sa brojnim pitanjima i komentarima ili je nešto drugo po sredi - ostaje nam samo da nagađamo.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mrgud

08.05.2023 17:10

Pod HITNO drzavni organi da ga uhapse,on izgledom plasi okolinu a sigurno se drsko i bezobrazno ponasa treba spreciti da ne napravi kakav veliki belaj!!!