NIŠTA MU NIJE SVETO! Sadik Hasanović veličao Orića, pevao o KLANJU Srba, a sada peva na DAN ŽALOSTI nakon DVA MASAKRA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadik Hasanović ponovo ponižava Srbe i gazi po nastradalima u dva masakra.

NIŠTA MU NIJE SVETO! Sadik Hasanović veličao Orića, pevao o KLANJU Srba, a sada peva na DAN ŽALOSTI nakon DVA MASAKRA! (FOTO)

Foto: Printskrin: TV Pink

Bivša ''Zvezda Granda'' Sadik Hasanović, koji je poznat po svojim skandalima i mržnji prema Srbima i Srbiji u kojoj je gradio karijeru, ne prestaje da pokazuje koliko je beskrupuloznan, bezobziran i bahat.

Foto: printscreen/instagram

Sadik Hasanović

Svoju nemoralnost i surovost ističe i na najmračnije dane naše zemlje u novijoj istoriji, na Dan žalosti zbog dva uzastopna masakra u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' i Mladenovcu, kada je zbog surovosti trinaestogodišnjaka i dvadesetjednogodišnjaka nedužno nastradalo sedamnaestoro osoba, dok je na desetine teško povređeno u krvavim pohodima.

Foto: printscreen/instagram

Sadik Hasanović večeras peva u Nemačkoj

Dan žalosti su proglasile i susedne zemlje Bosna i Hercegovina i Crna Gora i na taj način pokazale da saosećaju sa srpskim narodom i da su uz njih i u najtežim trenucima, dok su svi pevači, kako srpski tako i iz dijaspore otkazali svoje nastupe u ovim danima mraka i tuge.

Svi, osim Sadika Hasanovića koji večeras nastupa u Nemačkoj i to s ponosom ističe, pa na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije i poziva sve da dođu da ga slušaju i provode se uz njegovu muziku, bez trunke savesti i osećanja prema nastradalima.

Foto: printscreen/instagram

Sadik Hasanović nastupa u Nemačkoj na dane žalosti

Podsetimo, ovo nije prvi put da Hasanović otvoreno pokazuje mržnju prema Srbima, pa se tako i pre dve godine pojavila njegova fotografija sa komandantom jedinice Armije BiH Naserom Orićem i snimak na kom peva pesme o klanju srpskog stanovništva u Kravici na Božić.

Foto: youtube.com

Sadik Hasanović sa Naserom Orićem

Njemu je nakon toga zabranjen ulazak u Srbiju, a kada je pokušao da uđe u Novi Pazar vraćen je sa granice, Sadik je i tada imao sramotnu izjavu.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović tada za medije.

Dokle će trajati ovo Sadikovo ponašanje i da li pevač ima granicu u ponižavanju srpskog naroda, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Laki11

06.05.2023 21:02

Neka peva Saši Popoviću.......

Milos Djokan

06.05.2023 21:06

Taj Orlic pobegao iz Srebrenice tako sto se obukao kao zena picketina jedna. A Islam je izmisljotina kako bi se kontrolisali glupi ljudi. Arapi veruju u to jer oni jesu glupi ljudi. Prosecan Arapin ima IQ 82 sto je jedva dovoljno da znas zadnjicu obrisati. Kinezi ce njih prve pobiti kada dodju na vlast sveta jer su beskorisni a imaju nafte koliko hoces.

Mimara

08.05.2023 06:20

Mržnja će tebe izvesti nekretnine,biće to agonija.

Vesna

12.05.2023 21:29

I Sasa Popovic i taj Sadik su iste bitange