JAJA DARKA LAZIĆA DIRAJU PRAVO U SRCE: Pevač sa suprugom uživa na Vaskrs, jednim detaljom posebno oduševio javnost! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.04.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarobna dekoracija!

JAJA DARKA LAZIĆA DIRAJU PRAVO U SRCE: Pevač sa suprugom uživa na Vaskrs, jednim detaljom posebno oduševio javnost! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Darko i Katarina

Darko Lazić nedavno je imao još jednu operaciju, a nakon toga je i prokrvario što mu je dodatno otežalo oporavak. Uz njega je sve vreme njegova supruga Katarina, kako u bolnici, tako i u toplom domu u kojem se pevač oporavlja već nekoliko dana.

Na najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs, pevač uživa sa svojom izabranicom, koja mu je još jednom priredila mali raj. Na bogatoj trpezi našla su se praznična jaja u šarenim bojama, a jedan detalj je privukao najviše pažnje.

Pored šara i dekoracija, u korpici su se našla jaja sa njihovim imenima, ali i imenima Darkove dece, Lorene i Alekseja, koje je dobio pre nego što je stupio u vezu sa Katarinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading