ERA OJDANIĆ MLATI SVINJSKOM NOGICOM UŽIVO U EMISIJI: Vaskršnje veselje u domu pevača, nastao haos! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.04.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najradosniji praznik se proslavlja kako dolikuje!

ERA OJDANIĆ MLATI SVINJSKOM NOGICOM UŽIVO U EMISIJI: Vaskršnje veselje u domu pevača, nastao haos! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV PINK

Era Ojdanić decenijama je pored svojih pesama poznat i po pozitivnoj energiji i odličnoj atmosferi gde god da se pojavi. Godinama važi za jednog od najboljih domaćina, kako u lokalima u kojima je bio vlasnik, tako i u svom domu.

Pevač je na Vaskrs otvorio vrata svog doma i još jednom dokazao zašto nosi pomenutu titulu. Naime, kod Ojdanića na stolu nema čega od hrane nije bilo, od prasetine do salata, šarenih jaja, ali i slatkih đakononija.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Era Ojdanić Uskrs 2023 kuća

Pored bogate trpeze, kao i uvek, Era je organizovao i muziku, te je veselo pevao uz zvuk harmonike i svima ulepšao praznično jutro.

Erin unuk je u jednom trenutku pročitao i molitvu, a onda je pevač otkrio nepoznat detalj iz svog života.

- Ja sam u toj mojoj crkvi bio crkvenjak. Ne znam koliko puta sam prebrisao ikone... Kada nisam imao hleba da jedem, mene je crkva hranila. Kada smo imali neka slavlja, ja manji od one harmonike, popnem se na sto i napravim haos - rekao je Ojdanić u "Novom vikend jutru", pa dodaje:

- Tajna uspeha je da budeš čestit i dobar čovek! Samo treba raditi i biti vredan. Sve ovo moje ide sa kolena na koleno, ali bez motike nema hleba, narode shvatite - poručio je pevač, a zatim u trenutku uzbuđenja otkinuo svinjsku nogicu, pa sa sve njom u rukama zapevao jedan od svojih najvećih hitova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IQ

16.04.2023 10:29

Za uskrs se pece jagnje a ne prase Ero "domacine" 🐑🐑🐑😂