"KAO DA IH JE KLALA NOKTIMA" Džehvinu snajku napali da PREPRODAJE oštećene kineske PROIZVODE, izgorele mreže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.04.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našla se na udaru Tviter korisnika!

"KAO DA IH JE KLALA NOKTIMA" Džehvinu snajku napali da PREPRODAJE oštećene kineske PROIZVODE, izgorele mreže! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/kadarbeauty

Adirana Džehverović

Adriana Džehverović (devojačko Kadar), snaja pevačice i bivše zadrugarke Teodore Džehverović, pokrenula je svoju liniju za lepotu i kozmetiku. Ona i njen suprug Sava već imaju liniju odeće, a sada su odlučili da prošire biznis. Međutim, na društvenim mrežama proširili su se komentari nezadovoljstva, a Adriana je optužena da svoje proizvode naručuje sa Aliekspresa, pakuje ih u svoje kutije i preprodaje za mnogo veće pare.

Republika

Foto: Instagram.com/adrianakadar

Adriana Džehverović

Jedna korisnica sa TikToka se požalila na blendere za šminku, a snimak se brzo prošio i na Tviteru.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Oštećeni blender za šminku

E, pa stigli su mi "Beauty Drops" by Kadar Beauty. Ovo pakovanje je verovatno oštećeno u brzoj pošti, nema veze. Sada ćete da vidi kako je kad je jedan suv, jedan mokar. Katastrofa je što su mi stigli ovako oštećeni. Svaki je oštećen. Mislim da su sa Aliekspresa, sačekaćemo paket, pa ćemo da uporedimo - požalila se TikTok korisnica.

 

 

Odmah su usledili i komentari: "Stigli danas, kao da ih je neko klao noktima", "Veliko NE, pogotovo zbog oštećenja", "Barem je mogla eliminisati ove sa oštećenjem", "Kad naručujete od nje, tako vam i treba", "Ladno stavlja svoj logo i naziv firme na proizvode koje bukvalno preprodaje. Jadno, bedno, ljigavo. Osmisli sama nešto svoje, uloži novac u proizvodnju, dizaj, kvalitet, pa onda nalepi svoju etiketu", "Nikada ne bih kupila proizvod nekog influensera", "Izgledaju kao da su bili vakuumirani jedno 16 godina", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading