DŽEHVINA SNAJKA PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: 15 godina mlađa supruga Save Džehverovića BLISTA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović nikada nije krila koliko je bliska sa bratom Savom, ali i sa njegovom mladom izabranicom Adrianom Kadar koja je nedavbno objavila divne vesti.

DŽEHVINA SNAJKA PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: 15 godina mlađa supruga Save Džehverovića BLISTA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sava Džehverović, Adriana Kadar

Adriana i Sava Džehverović su se davno upoznali kada je ona bila još maloletna, a mnogi su osuđivali njihovu vezu zbog razlike u godinama, jer je ona mlađa od njega 15 godina.

Upoznali su se kada je ona imala četrnaest a Sava joj je bio profesor u školi. Iako su bili na meti kritika, ljubav je pobedila te su nakon krunisanja braka, objavili predivne vesti, da postaju roditelji.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Adriana i Sava Džehverović

Adirana Kadar, sada već Džehverović, u 24. nedelji blagoslovenog stanja uživa, a na Instagram profilu je podelila prve fotografije sa trudničkim stomakom.

Buduća mama je pozirala u beloj haljini i oduševila svoje pratioce.

Na svakoj fotografiji je stomak u prvom planu, a ispod slike je napisala i emotivne reči.

- Evo i prvih slika gde mi se zapravo vidi stomak. Ja sam mislila da će ovako izgledati mnogo ranije, ali je zapravo tek u 5. mesecu počeo da se nazire. Šta da vam kažem? Mnogo sam srećna i zaista uživam u svakom momentu trudnoće. Nikada se bolje nisam osećala, iako je u prvom trimestru, moram priznati, situacija bila drugačija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading