TVOJE JE SAMO DA LEŽIŠ I MAZIŠ STOMAK: Zaveo je dok je bila maloletna učenica, a OVIM SNIMKOM Sava Džehverović pokazao koliko brine o TRUDNOJ SUPRUZI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.03.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sava Džehverović, rođeni brat poznate pevačice Teodore Džehverović započeo je vezu sa svojom 15 godina mlađom suprugom Adrianom Kadar kada je ona imala 14 godina, a on 29.

TVOJE JE SAMO DA LEŽIŠ I MAZIŠ STOMAK: Zaveo je dok je bila maloletna učenica, a OVIM SNIMKOM Sava Džehverović pokazao koliko brine o TRUDNOJ SUPRUZI! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sava Džehverović, Adriana Kadar

Korisnici društvenih mreža, danima su delili fotografije sa početka veze Save Džehverovića i Adriane Kadar i negativno komentarisali par, međutim, to nije uzdrmalo njihovu porodicu.

Adriana je trenutno u drugom stanju i čeka devojčicu, a sa svojim pratiocima podelila je trenutak iz porodičnog doma.

Naime, mlada influenserka, htela je da pokaže kako njen muž brine o njojm, pa je objavila fotku na kojoj se vidi kako Sava usisava kuću.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Sava Džehverović usisava kuću

- Kako se Sava odnosi prema tebi dok si trudna i koliko ti pomaže? - zanimalo je jednog korisnika Instagrama.

- Uz rečenicu tvoje je samo da ležiš i maziš stomak. Nemam reči iskreno. Uvek je bio brižan i predivan prema meni, ali sada mi ne da ni čašu da uzmem - pohvalila se ona uz fotku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading