VODITELJKA UŽIVO NA PINKU BRIZNULAU PLAČ: Milica Todorović progovorila o odnosu sa roditeljima, ove reči rasplakale sve!

Autor:

Zabava

05.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović nikad emotivnije nije govorila!

VODITELJKA UŽIVO NA PINKU BRIZNULAU PLAČ: Milica Todorović progovorila o odnosu sa roditeljima, ove reči rasplakale sve!

Foto: printscreen/RTVPink

Poznata pevačica Milica Todorović bila je gost emisije ''Premijera - Vikend specijal'' gde je emotivnom izjavom na temu porodice i porodičnih odnosa uspela da rasplače svoju majku, koja je bila iza kamera, ali i voditeljku Bojanu Lazić

Foto: printscreen/RTVPink

Milica Todorović Premijera

 

Na samom početku, Milica se osvrnula na svoje muzičke početke u Zvezdama Granda, osvrnula se na ovogodišnju numeru kojom će se naša zemlja predstavljati na Evrosongu, kao i na svoju ulogu u seriji ''Pevačica'', a govorila je i osvojim raskidima i patnji.

- Nemam ništa protiv konja i Pere Strugara, on je super dečko. Patim posle raskida, plačem, zovem prijatelje, mamu... To brzo prođe. Teško mi padaju rastanci i odvajanja, to me prodrma. Zato se sada ne odvajam od mame, jer sam mlada otišla od kuće. Sa tatom sam na video pozivu. Što više vremena gledam da provodim s njima, život je kratak. Mama mi se rasplakala, sad ćemo i mi da se rasplačemo - rekla je Milica, a onda se i voditeljka Bojana Lazić rasplakala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading