MILICA TODOROVIĆ SE JAVNO ŽALI DA NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Pevačica ga čeka ga kao ozeblo sunce! Stalno priželjkujem partnera, ali NJEGA NEMA!

Autor:

Zabava

02.03.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica otkrila nam je tri velike neostvarene želje, a kako je priča o velikom koncertu sve realnija, verujemo da će joj se kockice uskoro spojiti i za druge dve.

MILICA TODOROVIĆ SE JAVNO ŽALI DA NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Pevačica ga čeka ga kao ozeblo sunce! Stalno priželjkujem partnera, ali NJEGA NEMA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Milica Todorović došla je do životne faze kada stalno dobija ono dosadno pitanje o udaji i deci, ali ne krije da upravo to sebi i priželjkuje, ali da joj je sve na čekanju, pa i veliki koncert u Areni.

Partnera stalno priželjkujem, ali njega nema. Jedno dve, tri godine postojimajčinski instinkt, priroda je takva. Sve je na čekanju i beba, ali biće kako bog zapoveda – rekla je pevačica sa širokim osmehom na licu, te se dotakla koleginica koje su zakazale koncerte u Areni.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Todorović

Videla sam, čestitala sam im, jako mi je drago zbog njih, to je zaista veliki uspeh. Aleksandra (Prijović) je svakako to zaslužila svojim radom, glasom i pesmama. Priželjkujem sebi isto naravno, ali moraju da se snimaju pesme. Koleginice su malo ambicioznije od mene, više volim da odmaram, a manje da radim, kao da sam iz Crne gore. Nakon ovog albuma u pripremi mislim da ćemo imati dovoljno materijala za Arenu – iskrena je Milica, te je dodala šta može publika da očekuje na tom albumu:

 Svašta nešto pripremam, duete, pop pesme, grčke pesme, jedva čekam da sve predstavim publici, samo da zaokružim i sklopim sve u album.

Milica je nedavno snimila duet sa Sašom Matićem i ističe da je očekivala pozitivne reakcije publike na koje je njihova pesma naišla.

Prezadovoljna sam, bilo da sam u autu, kod kuće, slušam radio, gledam televiziju, pesma se svuda pušta i prijatno sam iznenađena. Svi su pozitivni komentari što je u današnje vreme jako teško, ali očekivala sam to jer ne nosi ružnu poruku, jako je lepa ljubavna pesma – rekla je pevačica, i dodala da voli da čita komentare ispod pesama na Jutjubu:

Nekada čitam, nekada ne, volim da čitam jer su naši ljudi jako duhoviti i šta oni znaju sve da provale, to mi je genijalno, čak i kada je u lošem kontekstu, stvarno se slatko ismejem.

Republika

Foto: Republika

Pevačica Milica Todorović

Iako je pevačica poznata širom regiona, u rodnom Kruševcu nailazi na fanove, ali ne u tolikoj meri, jer je posle toliko vremena svi doživljavaju samo kao Milicu, a ne muzičku zvezdu.

Najnormalnije reaguju, ima slikanja, ali ne toliko – skromna je pevačica, kojoj je na nedavnom nastupu u publici bio popularni glumac iz “Igre sudbine” Ammar Mešić.

Javio mi se jedan momak, mislim da je to on, i rekao mi je da me je pozdravila Ana Kokić, ne znam kako se oni znaju, ali to je bilo u prolazu – ispričala je pomalo zbunjena Milica.

 Naravno da bih volela da Nove godine proslavljam sa svojima, ali to je deo mog posla, da pevam narodu i to je moj život. Ne pada mi teško, navikla sam. Teško mi pada ako nisam kod kuće za Božić, zaista se trudim da budem sa porodicom u Kruševcu tada, tako sam odrasla uz pravoslavne običaje i nema lepšeg osećaja – istakla je pevačica za Blic.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading